Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti összejönnétek vele? (A...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek vele? (A többi lent. )

Figyelt kérdés

Van egy srác aki évek óta legjobb barátom, néhány évvel idősebb mint én de nem arra akarok kilyukadni hogy apám lehetne. Én 18 éves vagyok, gimnáziumba míg Ő 24 s már dolgozik. Ő volt az a személy,aki mindig ott állt mellettem,s tud rólam mindent . Jobban ismerjük egymást mint bárki más.

Felraktunk egy közös képet internetre,s egyből neki álltak gratulálni üzenetbe hogy " na végre,sokáig nektek." Aztán kellemetlen volt a magyarázkodás hogy csak barátok vagyunk. Nagyon jól kijövünk s azt mondják össze is illünk. Ez több barátság de kevesebb mint szerelem. Kivitelezhető lenne egy párkapcsolat, mivel szerintem ő benne lenne,a haveri társaság meg mindkettőnk részéről támogatná az ötletet. A gond az, hogy talán nem sok ez a kis korkülönb? Komolyabb vagyok mint a korombeliek mert tényleg nem egy olcsó tömeg gyártmány lány módjára viselkedem, de mégis mi van ha hozzá képest gyerek vagyok,hisz gyakorlatilag igen. Meg ott a másik, egyszer minden "románcnak" vége lesz. Míg egy barát ott marad,a szerelem elmúlik. Lőjjek házi nyúlra s ezt rontsam el?

A harmadik probléma hogy ő 40 kmre arrébb lakik. Van autója tud vezetni,de kivitelezhető a heti néhány tali úgy hogy ő dolgozik s én érettségire,egyetemre készülök? Ti mit gondoltok?

2015. jún. 13. 19:53
 1/6 anonim ***** válasza:

A korkulombseg nem gaz szerintem ha a fiú az idősebb.

A romanccal kapcsolatban annyit hogy várj addig amig biztosan erzel valamit es hallgass a szívedre :)

A távolság meg ezek utan szerintem nem lesz lroblema max amig az egyetemre készülsz kicsit ritkábban találkoztok, legalabb nem unjátok meg egymast es mindig izgatottan fogjátok varni a találkozást :)

2015. jún. 13. 20:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod.:)
2015. jún. 13. 20:09
 3/6 anonim ***** válasza:
kor külömbség nem számit annyira hiszen a szüleim között 19 év van mégis boldogok viszont a barátság sokkal fontosabb az a kérdés hogy egy szakitás után is tudnátok ilyen viszonyban maradni vagy minden tönkremmenne..a kilométer megint nem olyan lényeges mert ha szeretitek egymást ez a kb háromnegyed órás út semmi :D hát sok sikert!
2015. jún. 13. 20:10
 4/6 anonim ***** válasza:
#1es vagyok szivesen es a legjobbakat :)
2015. jún. 13. 20:12
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi hát megpróbálom úgymond közelebb engedni magamhoz s majd kiderül.:)
2015. jún. 13. 20:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát ez ne zavarjon. Köztem és a párom közt is hasonló korkülönbség van, aztán a kutyát nem érdekli :) és jól elvagynk!
2015. jún. 14. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!