Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek vele? (A többi lent. )
Van egy srác aki évek óta legjobb barátom, néhány évvel idősebb mint én de nem arra akarok kilyukadni hogy apám lehetne. Én 18 éves vagyok, gimnáziumba míg Ő 24 s már dolgozik. Ő volt az a személy,aki mindig ott állt mellettem,s tud rólam mindent . Jobban ismerjük egymást mint bárki más.
Felraktunk egy közös képet internetre,s egyből neki álltak gratulálni üzenetbe hogy " na végre,sokáig nektek." Aztán kellemetlen volt a magyarázkodás hogy csak barátok vagyunk. Nagyon jól kijövünk s azt mondják össze is illünk. Ez több barátság de kevesebb mint szerelem. Kivitelezhető lenne egy párkapcsolat, mivel szerintem ő benne lenne,a haveri társaság meg mindkettőnk részéről támogatná az ötletet. A gond az, hogy talán nem sok ez a kis korkülönb? Komolyabb vagyok mint a korombeliek mert tényleg nem egy olcsó tömeg gyártmány lány módjára viselkedem, de mégis mi van ha hozzá képest gyerek vagyok,hisz gyakorlatilag igen. Meg ott a másik, egyszer minden "románcnak" vége lesz. Míg egy barát ott marad,a szerelem elmúlik. Lőjjek házi nyúlra s ezt rontsam el?
A harmadik probléma hogy ő 40 kmre arrébb lakik. Van autója tud vezetni,de kivitelezhető a heti néhány tali úgy hogy ő dolgozik s én érettségire,egyetemre készülök? Ti mit gondoltok?
A korkulombseg nem gaz szerintem ha a fiú az idősebb.
A romanccal kapcsolatban annyit hogy várj addig amig biztosan erzel valamit es hallgass a szívedre :)
A távolság meg ezek utan szerintem nem lesz lroblema max amig az egyetemre készülsz kicsit ritkábban találkoztok, legalabb nem unjátok meg egymast es mindig izgatottan fogjátok varni a találkozást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!