Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezek után összejönnétek vele?
Figyelt kérdés
a pasitokkal szétmentetek, mert azt hitte, megcsaltad őt, teljesen megvolt róla győződve, többen is mondták ezt neki.. de ez nem volt igaz.. tehát a volt pasid elmondott téged minden pi**ának szemtől szembe... és rá 2 évre össze akar veled jönni.. szerintetek ezek után lehetséges? vagy nem érdemes visszamenni? ha nagyon szeretnétek őt ezek ellenére..2015. márc. 17. 21:38
2/4 anonim válasza:
és téged nem hallgatott meg? hiába tiltakoztál, nem bízott meg benned? én hagynám egy ideig könyörögni... egy jó ideig...
3/4 anonim válasza:
Bizalom a kapcsolat alapja. Ha az én barátommal lenne ilyen akkor soha nem bocsátanék meg neki ezért. Aki ennyire befolyásolható az meg is érdemli, és aki jobban hisz a haverjaiban mint a barátnőjében, az nem érdemli meg a barátnőjét. Én a pasimnak hiába szeretném még 5 év után sem adnék neki esélyt. Ha teljesen megváltozik akkor sem, mert oké a múlt az elmúlt de nem jelent garanciát arra hogy ne következzen be hasonló eset megint.
4/4 anonim válasza:
Nem szabad visszafogadni. Ha másoknak jobban hitt, mint neked, akkor ez később is előfordulhat. Nem lenne hosszú, ha ismét összejönnétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!