Fiúk! Ti összejönnétek egy olyan lánnyal aki csak egy "kicsit" szép, de nagyon jó fej és nagyon jól kijöttök vele?
Figyelt kérdés
Igazából tetszik nekem a lány, de a belső értékei jobban tetszenek, mert nagyon jó fej és okos is. Tudom, hogy a fiúk azt mondanák, hogy nem szép, de engem ez nem érdekel,nekem tetszik...
20F
2015. ápr. 14. 10:47
1/17 anonim válasza:
Nálad mit jelent hogy kicsit szép?
3/17 anonim válasza:
Ne hagyd ki, mert bánni fogod. Igen.
4/17 anonim válasza:
Ha ilyen jól kijössz vele, akkor ne tétovázz, gyere vele össze . Az a lényeg hogy boldogok legyetek , és jól érezzétek egymást, tehát, lépj, gyere vele össze :)
5/17 anonim válasza:
Ha tetszik, és vonzódom hozzá plusz ez mellé még kedves,és jó fej is, akkor gondolkodás nélkül.
6/17 anonim válasza:
ha megfelelő a belső és igényes a külső akkor simán, egyszer majdnem megtörtént...szóval a helyedben nem várnék a tökéletes nőre...
7/17 anonim válasza:
Simán. Ha már kicsit szép akkor szép az, csak ízlés kérdése a dolog, hogy kinek mi a szép.
8/17 anonim válasza:
Férfiként azt tudom mondani, ha szexuálisan tudsz hozzá vonzódni, ha jó érzéssel tölt el a látványa akkor semmiképpen ne hagyd ki. Azt hogy a többiek mit mondanak az egy dolog....vállald fel a döntésed és elhallgatnak.
De ha kizárólag a személyisége vonz, de mint Nő nem tartod vonzónak akkor szerintem ne erőltessed a dolgot, mert szexuálisan nem leszel boldog vele, és ez megmérgez mindent.
37F
9/17 anonim válasza:
Ki ne hagyd, lehet, hogy eleted parjat szalasztod el.
Masok jovobeni velemenyere meg ne adj.
10/17 anonim válasza:
A kerdesedre pedig igen a valasz, #9 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!