Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Ti összejönnétek egy...

Fiúk! Ti összejönnétek egy olyan lánnyal aki csak egy "kicsit" szép, de nagyon jó fej és nagyon jól kijöttök vele?

Figyelt kérdés

Igazából tetszik nekem a lány, de a belső értékei jobban tetszenek, mert nagyon jó fej és okos is. Tudom, hogy a fiúk azt mondanák, hogy nem szép, de engem ez nem érdekel,nekem tetszik...

20F

2015. ápr. 14. 10:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nálad mit jelent hogy kicsit szép?
2015. ápr. 14. 10:48
 2/17 anonim ***** válasza:
igen, :)
2015. ápr. 14. 10:49
 3/17 anonim ***** válasza:
Ne hagyd ki, mert bánni fogod. Igen.
2015. ápr. 14. 10:49
 4/17 anonim ***** válasza:
Ha ilyen jól kijössz vele, akkor ne tétovázz, gyere vele össze . Az a lényeg hogy boldogok legyetek , és jól érezzétek egymást, tehát, lépj, gyere vele össze :)
2015. ápr. 14. 10:51
 5/17 anonim ***** válasza:
Ha tetszik, és vonzódom hozzá plusz ez mellé még kedves,és jó fej is, akkor gondolkodás nélkül.
2015. ápr. 14. 10:52
 6/17 anonim ***** válasza:
ha megfelelő a belső és igényes a külső akkor simán, egyszer majdnem megtörtént...szóval a helyedben nem várnék a tökéletes nőre...
2015. ápr. 14. 10:53
 7/17 anonim ***** válasza:
Simán. Ha már kicsit szép akkor szép az, csak ízlés kérdése a dolog, hogy kinek mi a szép.
2015. ápr. 14. 10:59
 8/17 anonim ***** válasza:

Férfiként azt tudom mondani, ha szexuálisan tudsz hozzá vonzódni, ha jó érzéssel tölt el a látványa akkor semmiképpen ne hagyd ki. Azt hogy a többiek mit mondanak az egy dolog....vállald fel a döntésed és elhallgatnak.

De ha kizárólag a személyisége vonz, de mint Nő nem tartod vonzónak akkor szerintem ne erőltessed a dolgot, mert szexuálisan nem leszel boldog vele, és ez megmérgez mindent.

37F

2015. ápr. 14. 11:00
 9/17 anonim ***** válasza:

Ki ne hagyd, lehet, hogy eleted parjat szalasztod el.

Masok jovobeni velemenyere meg ne adj.

2015. ápr. 14. 11:06
 10/17 anonim ***** válasza:
A kerdesedre pedig igen a valasz, #9 voltam
2015. ápr. 14. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!