Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Összejönnétek egy ilyen fiúval a leírtak alapján?
Ja és saját magamról lesz szó, mint a legtöbb ilyen kérdésnél :D
Szóval, 177-178 cm vagyok, barna rövid hajam van és barna szemeim. A testalkatom egy kicsit mackós. Nem sportolok, de otthon szoktam tornázni.
Szabadaidőmben általában filmet nézek, zenét hallgatok, számítógépen játszok, internetezek (gyk:D), olvasok (könyv:D), családommal vagyok.
Bulizni nem szeretek, néha-néha iszok ha olyan alkalom van, nem cigizek (1x próbáltam, annyira nem volt rossz, de tudom, hogy káros, szóval nem).
Nem tudok táncolni, max keringőt.
Az egyetemet most kezdtem, Budapesten.
Egyik célom, a diploma megszerzése.
Nincsenek barátaim, inkább csak haverok, de abból se sok.
Barátnőm még nem volt. Komoly kapcsolatot szeretnék, sőt, olyannyira komolyt, mely egy egész életen át tart.
19/F
Lefelejtettem pár dolgot.
Megértő vagyok, segítőkész, kedves. Bár csak számomra szimpatikus emberekkel szemben vagyok ilyen.
Szia!
Próbálok segítőkész választ írni, nem pontosan a kérdésedre reagálva (ugyanis 4 éve vagyok a párommal), de hátha hasznát veszed.
"sőt, olyannyira komolyt, mely egy egész életen át tart." Ez elég ijesztő lehet egy fiatal lánynak, vagyis igazából bárkinek. Oké, hogy komolyak a szándékaid, de egyáltalán nem biztos, hogy örökké azzal maradsz, akivel először összekerülsz, és ez nem is baj. Kellenek a tapasztalatok. Elképzelhető, hogy azért nem volt még barátnőd, mert már rögtön a feleséget keresed? Ahelyett hogy azt néznéd, épp most jó lenne-e vele lenni?
Nincs ezzel a leirassal baj de ha nem te vagy miert E/1ben irtad a kerdest? :)
18/L
3-as, írta hogy ő az. Mit tanulsz az egyetemen?
Egyébként kettessel értek egyet, az a kijelentés tényleg nagyon ijesztően hat elsőre.
Köszönöm a válaszokat! :)
Ha ismerkedek valakivel, nem szoktam azt elmondani, hogy mennyire komolyak a szándékaim, csak magamban elképzelem, hogy milyen lenne.
De akkor ezt megpróbálom megszüntetni, hogy ne gondolkodjak ennyire előre.
Mérnökinformatikát tanulok.
Nekem a leírtak tetszenek, de nyilván ebből nem tudok igazi következtetéseket levonni. Többnyire hasonlóan jellemezted megad, mint én magam, bár én inkább humán beállítottságú vagyok. :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!