Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmesnek lenni, de nincs...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmesnek lenni, de nincs tárgya?

Figyelt kérdés

/nem érzem pontosnak a témamegjelölést, de ez egy másik lapra tartozik/

Régóta érzem úgy, hogy szükségem lenne valakire, akire mint szerelmem tárgya tekinthetek. Persze latolgattam az esélyeim, gondoltam is egy-két emberre, de mindig ott lyukadtam ki, hogy sosem ugranék bele az ismeretlenbe, hogy sosem csinálnék meggondolatlant vagy valami oltári nagy butaságot. Másrészt, aki szóba jött, akivel talán alakulhatna is valami, azért esett ki, mert személy szerint nem merek ilyesmibe belevágni. Sokszor játszom az egyedül megöregedés gondolatával, próbálok értelmes indokokat gyűjteni bármely oldalra, de nem megy. Félek-e egy párkapcsolattól? Igen. És nyilván nem vagyok felkészülve rá. Én a magam részéről nem gondolom, hogy ez olyan dolog, ami szellemileg éretlen embereknek áll.

Sosem gondoltam arra, hogy nekem igenis szükségem lenne ilyesmire, nem kell a tapasztalatszerzés, ráérek még. Ezt a mai napig így gondolom. Azt viszont tudom, hogy nem vagyok egy szórakozó típus, és az elmúlt évek során akart-akaratlan lekorlátozódott az agyam, így a páros tevékenységektől menekülök. Legyen az egy kedves ismerős, osztálytárs, barát, én ugyan nem akarok a közös közegünkön kívül érintkezni.

Mindezek ellenére érzek egy nagyon erős valamit, ami azt diktálja, hogy szeretni kéne valakit. Nyilván ez a "szív parancsa", az agyam viszont homlokegyenest ellent mond. Van ennek bármi értelme? Az-e, amire gondolok vagy valami teljesen más? Meg tudok tőle szabadulni? Legalább részlegesen. 17L

2015. dec. 14. 20:02
 1/1 anonim ***** válasza:
Te túl sokat filozofálsz ezen. Majd ha szerelmes leszel, érezni fogod. Ne gondolkozz - érezz!
2015. dec. 15. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!