Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Joga van egy 16/L-nek abba...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Joga van egy 16/L-nek abba szerelmesnek lennie és azzal találkoznia akivel akar?

Figyelt kérdés

A helyzet, hogy a 16/L egy 26/F-be szerelmes. Még sose találkoztak de már nagyon szeretnének. Az érzés kölcsönös. A F minden létező óvintézkedést bevetett. Például L édesanyjának felügyelete a randijuk alatt (Amit az anya megígért hogy rendben van, de ehhez képest variál meg halogat mindig utólag módosítva valamit ahányszor közeledne az időpont), tartós komoly szándék, segítés abban, hogy L befejezze a tanulmányait és egyetemre kerüljön, ne herdálja el az eszét, stb.

Messze laknak egymástól, de F bevállalta, hogy ha más nem havi egyszer leutazik. Kapcsolattartás internetes eszközökkel, amit le akarnak cserélni rendszeres találkozásra. Legjobb esetben kialakul idővel köztük komolyabb tényleges szerelmi kapcsolat, legrosszabb esetben L kiszeret F-ből vagy fordítva és békén hagyják egymást minden további nélkül.

Úgy vélem amennyiben tisztességesek a F szándékai, addig bizonyos feltételek mellett engedélyezhető sőt jogilag jár L-nek, hogy ez biztosítva legyen.

Előre köszönöm a véleményeket és meglátásokat, eddig akit kérdeztem (felnőtt érett anyákat is akiknek azonos korú a lányuk), mind tisztességesnek találták ezt és támogatták az ötletet azokkal a feltételekkel elméletben.

2015. júl. 22. 19:23
 1/4 anonim ***** válasza:
70%
A csávó csak dugni akar
2015. júl. 22. 19:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Joga van, de mit akar egy 26 évestől?

A jó szándékot én is meg tudom játszani, aztán vagy igaz vagy nem..

Egy felnőtt férfi egy kislányban mit láthat? A szexuális vonzalmon kívül szerintem nem sokat. Túl eltérő az életszemlélet...

2015. júl. 22. 22:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Joga van, DE! A szülőnek joga van megtiltani ameddig nem vagy 18..

De csak megjegyezném hogy az a 10 év az kųřvą sok..

2015. aug. 1. 20:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Miért úgy írsz,mint a szürke 50 árnyalatában a szerződésben írnak? Na mindegy,persze,hogy van jogod,ha másképp nem megy bele anyud,találkoztok a tudta nélkül.

DE vigyázz azzal a sráccal,nehogy kihasználjon!!

2015. aug. 1. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!