Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban érdemes szerelmesnek lenni?
A helyzet az hogy 20 éves fiú vagyok de már annyi csalódásom volt mint másnak egész élete alatt. Igy hát jogosan tettem fel a kérdést magamnak hogy érdemes e a mai korban szerelmesnek lenni. A válasz meg nem nem érdemes.
És mielőtt valaki mondaná hogy ne olyan lányokkal ismerkedjek akik hajlamosak a megcsalásra azoknak üzenem hogy az edigiek nem olyanok voltak. De sajnos vagy inkább szerencsére nem jött össze senkivelsem kapcsolat. Pedig nekem nem ezek a pláza cicák tetszenek hanem a teljesen átlagos normális lányok. Évek óta ismertem egy aranyos lányt akivel idén év elején ki is alakult a szerelem de egy kiránduláson megcsalt utána meg boldogan jelentette be hogy ez van fogadjam el és felejtsem el. Ez volt az utolsó és itt lett elegem ebből az egész szerelem betegségből.
Megfogadtam hogy nekem nem kell senki és szerintem ez a jó döntés amit másoknak is követnie kéne. Hisz a mostani lányok 98%-a egyenlő azzal akik esténként az utcán dolgoznak.
Sokan egyet értenek velem mert igy több szabad időnk marad másra meg nem kell mindig a másik kedvében járni. Viszont vannak páran akik bolondnak tekintenek mert az ember igényli a szerelmet. Amivel én nem értek egyet. őket is csalja a párjuk csak még nem jöttek rá.
Amikor látok csókolózó párokat már csak nevetni és sajnálni tudom őket kár hogy nincs erre gyogymod.
Több érv is szol a szerelem ellen.
Nos de én a ti véleményetekre is kiváncsi vagyok. Szerintetek is hülyeség szerelembe esni?
Őszintén, néha már én is így vagyok, mint te, pedig jóval fiatalabb vagyok (16).
Nem éltem át sokat, de amiket igen, egyik sem végződött happy enddel... Pontosabban, el sem kezdődött, esélyem sem volt megismerni őket, illetve megismertetni magam...
Feladni még nem készülök, hátha...
Sok sikert! :)
Hát 20 évesen azért olyan túl sokat még nem élhettél át. A te korodban még bőven szabadon mászkálnak a normális nők, akikkel érdemes összejönni. Sokuknak talán még párkapcsolata se volt, ahogy neked se.
És érdemes lenne a saját magadat is megvizsgálnod!
De jó bele tartozom abba a 2%-ba :)
Kedves Kérdező, ne add fel, hisz a remény hal meg utoljára.
Kedves #4-es, az lehet hogy ritka vagyok, de nem vagyok foglalt és úgy gondolom hogy vannak rajtam kívül még így egy páran.
Egyértelműen érdemes :) Igaz, hogy még csak 16 éves vagyok, de több viszonzatlan szerelem után most végre találtam egy ugyanolyan lányt, akivel meg van a közös hang :) Én nem tartozom a jóképű fiúk 10%-ába, sőt az 50%-ba se, és gazdag se vagyok, de mégis sikerült :) Csak a véletlenre kell bízni a dolgot... Nekem szerintem ritka nagy véletlen hatására történt a dolog :) Buliba kicsit mámoros állapotba elkezdtem táncolni (soha, de tényleg soha nem szoktam) és egyszercsak odakerültem a lány elé, elkezdtünk táncolni, és hát azóta is "táncolunk" :) Ne add fel, simán találhatsz te is olyan lányt, aki illik hozzád, és nem csal meg.
Én azt mondom, bízd a véletlenre :) Én is ezt tettem, és bejött! Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!