Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imaginepííísz kérdése:
Jó szerelmesnek lenni?
Figyelt kérdés
2015. júl. 22. 15:19
2/9 anonim válasza:
Addig a pillanatig nagyon jó ameddig a másik fél ki nem mondja ,hogy vége :) Utána kész szenvedés az egész.
3/9 anonim válasza:
nézőpont kérdése :) ha a másik fél is szerelmes, de nem csak kedvel stb, hanem igazán, akkor mindennél fantasztikusabb és felemelőbb érzés a világon... mint egy tündérmese, de ha nem akkor a tündérmese, kínba és szenvedésbe megy át, de én még akkor is azt mondom hogy megéri a szenvedés mert igazi az érzelem...
4/9 anonim válasza:
Igen, csak akkor nem ha viszonzatlan. Az nagyon vacak tud lenni egy idő után
5/9 anonim válasza:
Nem tudom még nem voltam :D. Na majd most :D.
6/9 anonim válasza:
Ha csak te vagy szerelmes a másikba, akkor nagyon rossz, akkor inkább nem kéne. És még igen finoman fogalmaztam. Rossz érzés tud lenni nagyon, de nyilván jó is lehet, ha már együtt van az ember, azzal akivel akar.
8/9 anonim válasza:
Igen, de csak akkor ha a másik fél is viszonozza. Én már voltam úgy szerelmes hogy a másik fél nem érdeklődött irántam és az úgy nagyon-nagyon rossz!
9/9 anonim válasza:
Ku v a jo... 😀Csak ha nem mondod el a csajnak akkor lesz tőle pár álmatlan éjszakád, mint nekem per pillanat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!