Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja azt mindenki, hogy 14 évesen nem lehet szerelmesnek lenni?
Utolsó, szerintem pedig 14 évesen nem lehet kékszeműnek, szőkének, balkezesnek lenni. Vagy ha valamennyivel kevésbé szarkasztikus választ akarok adni, akkor ennyi idősen még nem lehet vallásosnak lenni.
Kezdjük ott, hogy a mai generációkban a serdülőkor akár már 11 évesen is elkezdődhet, vagyis ha te ezt ahhoz kötöd, akkor tévedsz. Viszont a szexualitás egy velünk született dolog, nem lehet nevelés vagy önakarat hatására megszüntetni, legfeljebb elnyomni. Én már 11-12 évesen is tudtam a másságomról, és nem tévedtem akkor.
Kérdező, az emberek azért mondják ezt, mert a csapból is az folyik, hogy a tinédzserek mennyire hormonzavarosak, és úgy általánosságban is zavarosak, ezért azt hiszik, hogy ennyi idősen az érzelmek megtévesztőek, és a serdülők csak a korosztályuk és a filmek miatt éreznek késztetést az ilyen dolgokra. Márpedig ez legalább annyira téves, mint az 5-ös válaszadó felfogása. Simán lehet ennyi idősen, de akár egy évvel fiatalabban is szerelmes valaki. Ne hagyd, hogy valaki a korod miatt kétségbe vonja az érzelmeidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!