Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó szerelmesnek lenni?
Mert olyan érzés fog el állítólag, mintha LSD-t használnál. A legális drog.
Én a boldogságérzetet vettem észre.
Nekem csak az eleje jó,keveset eszek,hamarabb fogyok! :D
Utána nem jó,kiszolgáltatottnak érzem magam.
Nem szabad szerelmesnek lenni, csak szimulálni, és minél több fiatal lányt hülyíteni, ha lehet lefektetni őket. Ez sokkal jobb, mint a szerelem, hidd el. Amikor érzed, hogy lehet, hogy szerelmes lennél, menekülj.
*Böngészgeti a tinigyűjteményét*
Ricsi, a kopaszodó kéjvakond
Addig jó még van kit és az a másik is viszont szeret mert akkor hidd el úgy érzed nincs lehetetlen nincs gond vagy ha van is tudod hogy könyen megoldod pozitívan állsz a dolgokhoz tehát egyszerüen jó.
Na de ott a másik fele mivel akkor már kiszolgáltatott leszel egy másik fél számára és itt kezdődnek a problémák és kezdődnek a gondok féltékenység birtoklási vágy!
Tehát csak óvatosan a szerelemmel mert mint írták előttem olyan mint a drog és elég komoly függőséget okoz és nagyon nehéz lejönni róla vannak akik nem is tudnak csak szenvednek!
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!