Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Voltam egy buliban, és történt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltam egy buliban, és történt ez-az, szerintetek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Tehát voltam egy szalagavatós afteren, és együtt aludtam haverommal, akit már évek óta ismerek, de csak haverok vagyunk, és hát.. egészen letapizott, én meg hagytam, szerintetek mennyire rossz amit tettem, mármint amit hagytam hogy tegyenek a testemmel?

2015. dec. 12. 18:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Belefer,velem is volt mar ilyen. Masnap kb csak rohogtunk rajta,azota is baratok vagyunk.
2015. dec. 13. 14:15
 12/14 anonim ***** válasza:

engem wc-ben akart lesz*pni a legjobb barátnőm(tehát nincs semmiféle kapcsolat),aki az ő szavaival a testvérének tart,és csak azért nem jött össze,mert a pultos ránk nyitott aztán kivágtak xD

röhögünk rajta,aztán ennyi.tudod a legjobb barát akkor is legjobb barát ha beteszi:DDD

2015. dec. 13. 18:22
 13/14 anonim ***** válasza:
Na jönnek a gázabbnál gázabb sztorik...(Y)
2015. dec. 13. 21:49
 14/14 anonim ***** válasza:

sztem eggyáltalán nem gáz :D

most az hony kicsit letapizot nem jelent semmit.

ha szex történt volna az se lett volna baj mert mindenkinek szüksége van rá.

a másik meg hogy az utolso elötti sztorija nagyon komoly xD

szegény pultos csaj xDD

2016. jan. 12. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!