Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én érzem magam ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem magam ilyen euforikusan meg tök jól egy buliban történt csók után?

Figyelt kérdés

Sok lány megbánja, hogy olyannal smárolt egy buliban, akivel nem jár.

Én meg örülök neki :D

Ha nem lesz belőle semmi, akkor is.:)

Eleve nem veszem komolyan soha, mert régen mindet komolyan vettem és csalódtam, hogy nem kerestek. Ma már úgy állok hozzá, hogy úgysem fognak, aztán hátha.

Szóval én boldog vagyok, hogy bejöttem külsőleg egy helyes srácnak, táncolt velem, váltottunk pár szót, megcsókolt, stb.:)

Ti hogy érzitek magatokat utána?

Kort és nemet is írjatok! ;)

19/L

2015. jan. 18. 21:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Még boldogabb lennél, ha meg is döntene, mi?!
2015. jan. 18. 21:45
 2/9 anonim ***** válasza:
14%

A személyiséged fejlődésben most jutottál el arra szintre, hogy már annak is örülsz, ha kihasználnak.

Ha még dolgozol rajta egy keveset, a seggberúgásnak is fogsz tudni örülni. Csak így tovább, az ambíció a siker ellensége!

2015. jan. 18. 21:47
 3/9 anonim válasza:
100%
Ez teljesen normális, én rengeteget járok bulizni, és szinte mindig van egy pasi akivel sokat táncolok és smárok, és eszembe se jut, hogy esetleg folytatódna, mert tudom, hogy ez a "kapcsolat" csak egy estére szól. Én is boldog szoktam lenni, mikor ezek történnek :) L/17
2015. jan. 18. 21:50
 4/9 A kérdező kommentje:

kettes: én is kihasználom őket :D

amúgy sztem ez nem kihasználás

2015. jan. 18. 21:56
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Eljön majd az az idő, amikor azt mondod: Úristen, de buta voltam! Nem most, pár év múlva. Hidd el!
2015. jan. 18. 22:13
 6/9 A kérdező kommentje:

miért is?

miért bánom majd meg azt, hogy csókolóztam valakivel?

2015. jan. 18. 22:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha mértékkel csinálod, és nem minden buliban 4-5 fiúval, akkor valószínűleg nem fogod bánni. De ha normális értékrenddel rendelkezel, és sűrűn bulizol, és ott mindig új és új fiúkkal csókolózol, és eljutsz odáig, hogy már lassan 100 fiúval smároltál (vagy még annál is többel), akkor ha benő a fejed lágya, kicsit kellemetlenül fogod magad érezni.
2015. jan. 18. 22:21
 8/9 A kérdező kommentje:

ja hát persze mértékkel teszem :D

nem minden buliban van csók

és csak 1 fiúval egy este

2015. jan. 18. 23:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkor meg nincs gond, egyébként én is ilyen voltam 19 évesen. Sőt most is örömet okoz :D (Csak már "kiöregedtem" ebből, és inkább kapcsolatra vágyok, nem bulis smárolgatásokra)
2015. jan. 19. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!