Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg pasik! Egy buliban csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg pasik! Egy buliban csak a hecc kedvéért csókolóznátok egy szép lánnyal? Történt már ilyen? Ha igen, élveztétek?

Figyelt kérdés
Igazából azért kérdezem, mert egy házibuliban voltam a meleg ismerősömmel elég sokat ittunk és valaki kitalálta, hogy üvegezzünk. Szóval csókolóznunk kellett és eléggé belemelegedtünk. Csak percek múlva tudtunk leállni. Persze mindenki minket bámult. Ja és észrevettem, hogy eléggé dudorodott a nadrágja. 18/L

2013. jan. 31. 23:53
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
én mér nem vagyok ilyen partykon? :D
2013. febr. 1. 00:01
 2/10 anonim ***** válasza:
23%
Ja,ribancfaktor itt is megvan...
2013. febr. 1. 00:05
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A kémia az kémia. Főleg, ha ittatok is.
2013. febr. 1. 01:02
 4/10 FDra ***** válasza:
100%

Én meleg vagyok, és bulikban többször is került már rá sor, ugyanígy játékok közben, hogy csókolóznom kellett lányokkal. Kicsit fura volt, nem mondanám, hogy undorító, de végig az járt a fejemben, hogy "mi a fenét csinálok?" :DD

Próbáltam viccnek felfogni az egészet, de hát na, nem volt valami élvezetes :D (Bár a lányok szerint jól csókolok :DD)

A kispajtás odalent semmit nem jelzett, szóval ha annak a srácnak, akivel te smároltál felállt, akkor gyanítom, hogy nem teljesen meleg. Remélem, tudtam segíteni :)

19/F

2013. febr. 2. 12:37
 5/10 A kérdező kommentje:
Elég régóta ismerem és tutira meleg. 22 éves és egyszer-kétszer volt már lánnyal, de egyáltalán nem élvezte. És ahogy én megfigyeltem egyáltalán nem érdeklik a lányok. Ezért nem értem a történteket. :)
2013. febr. 2. 12:50
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
lehet hogy közben valami jó pasira gondolt, miközben téged csókolt :D (még rímel is xd) ezért lehetett a dudor
2013. febr. 2. 14:05
 7/10 A kérdező kommentje:

Erre már én is gondoltam. :D

Csak azóta furán viselkedik velem, ezért nem értem.

2013. febr. 2. 14:19
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
mert hogy viselkedik?
2013. febr. 2. 15:39
 9/10 anonim ***** válasza:
77%
Volt ilyen, egyáltalán nem izgatott fel, úgy éreztem mintha meztelen csigát nyalnék...
2013. febr. 5. 01:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Azóta lett valami azzal a pasival?
2023. máj. 16. 15:42

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!