Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Voltam egy buliban, és történt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltam egy buliban, és történt ez-az, szerintetek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Tehát voltam egy szalagavatós afteren, és együtt aludtam haverommal, akit már évek óta ismerek, de csak haverok vagyunk, és hát.. egészen letapizott, én meg hagytam, szerintetek mennyire rossz amit tettem, mármint amit hagytam hogy tegyenek a testemmel?

2015. dec. 12. 18:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Elég felelőtlen. Ha ismernélek, nekem nem tetszene hogy ilyet megengedsz.
2015. dec. 12. 18:21
 2/14 anonim ***** válasza:
Az én értékrendemnek ez nem megfelelő magatartás, de azért nem halálos bűn. Ha egy barátom lennél biztos nem haragidnék miatta, de pl. össze már nem jönnék veled, ha arról lenne szó. És nem azért mert hagytál ezt azt egy haverodnak hanem azért mert alapból sem kéne olyan aki bulizik.
2015. dec. 12. 18:26
 3/14 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelő, igazán aranyos, hogy nem jönnél össze egy olyan emberrel aki bulizós, tehát szeretném leszögezni, hogy nem azaz "ivós-bulizós" fajta lány vagyok, de köszi a véleményedet
2015. dec. 12. 18:44
 4/14 anonim ***** válasza:
53%

csak tapi volt? esetleg kézimunka? (valamilyen szinten az is tapi)

vagy le is feküdtél vele?

amúgy szerintem ezzel semmi baj. egy szalagavatós afteren engem egy idegen tapizott le eléggé meg én is őt :D nincs ebben semmi rossz. csak tudni kell élni a helyzettel amiben vagy. gondolom neked akkor jó volt. nekem is jó volt akkor hiába egy idegen volt. sose bántam meg, hogy hagytam neki. igaz kicsit részeg voltam, ő is. akkor azt láttam jónak, utólag meg semmi értelme megbánni :)

2015. dec. 12. 19:00
 5/14 A kérdező kommentje:
csak tapi :) utolsó kommentelőnek köszönök mindent:)
2015. dec. 12. 19:04
 6/14 anonim ***** válasza:

Haverok nem tapizzák egymást!

Az én értékrendembe ez nem fér bele, barátnőnek nem kellenél, ez a tapizás gyerekes, szexkapcsolatra pedig nem vágyom.

2015. dec. 12. 22:38
 7/14 A kérdező kommentje:
B@**** ennyire ne legyünk már oligofrének, nem akarok a barátnőd lenni én csak feltettem egy kérdést,és a kérdés irreleváns affelé,hogy a barátnője akarok e lenni bárkinek.
2015. dec. 12. 23:12
 8/14 anonim ***** válasza:
ugyan már... egy kis fenék simogatásba senki se halt még bele. vagy egyéb testrészek simogatásába. sőt, jó dolog. ha olyannal csinálod akihez vonzódsz is. nincs ebben semmi. nem is értem miért kéne rosszul érezned magad :)
2015. dec. 12. 23:30
 9/14 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de nem tudtam másképp fogalmazni.

De nekem maga a körülmény sem tiszta.....nem mindegy, hogy csak végig simított a fenekeden, vagy a nunádat dörzsölgette.....

Hogy is lehet erre válaszolni, hogy mennyire rossz? Kicsit rossz? Ez hülyén hangzik. Nagyon rossz? Ez túlzás. Inkább azt mondom, annyira rossz, hogy a megítélésed az én szememben ettől alacsonyabb lenne.

2015. dec. 12. 23:34
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszi minden választ és utolsónak mondom h csak tapi, nem petting, nem szexuális kielégítés.
2015. dec. 12. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!