Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltam egy buliban, és történt ez-az, szerintetek? (bővebben lent)

csak tapi volt? esetleg kézimunka? (valamilyen szinten az is tapi)
vagy le is feküdtél vele?
amúgy szerintem ezzel semmi baj. egy szalagavatós afteren engem egy idegen tapizott le eléggé meg én is őt :D nincs ebben semmi rossz. csak tudni kell élni a helyzettel amiben vagy. gondolom neked akkor jó volt. nekem is jó volt akkor hiába egy idegen volt. sose bántam meg, hogy hagytam neki. igaz kicsit részeg voltam, ő is. akkor azt láttam jónak, utólag meg semmi értelme megbánni :)

Haverok nem tapizzák egymást!
Az én értékrendembe ez nem fér bele, barátnőnek nem kellenél, ez a tapizás gyerekes, szexkapcsolatra pedig nem vágyom.

Ne haragudj, de nem tudtam másképp fogalmazni.
De nekem maga a körülmény sem tiszta.....nem mindegy, hogy csak végig simított a fenekeden, vagy a nunádat dörzsölgette.....
Hogy is lehet erre válaszolni, hogy mennyire rossz? Kicsit rossz? Ez hülyén hangzik. Nagyon rossz? Ez túlzás. Inkább azt mondom, annyira rossz, hogy a megítélésed az én szememben ettől alacsonyabb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!