Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon gáz, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon gáz, hogy 4 év van köztünk?

Figyelt kérdés
Én most leszek 13 (lány) ő meg 17. Szeretem, csak azt nem tudom hogyan fog a környezetünk reagálni. Mielött írná valaki, nem, nem csak meg akar dugni! Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!
2015. nov. 26. 22:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Szüleid kiakadnának (melyik szülő nem?), igazàbòl attòl függ hogy mennyire fegyelmeznek. Egy 17 èves fiú nem csak ölelgetni akar...

Lehet te azt hogy más meg hogy szetet tèged,de nem àrt vigyázni.

2015. nov. 26. 22:32
 2/5 anonim ***** válasza:
velem volt már ilyen. csak több különbséggel. viszont én 17 voltam. a környezetünk ítélkező volt, szüleim kiakadtak nagyon. és hát kiderült hogy csak dugni szeretett volna... szóval elég elb.szott dolog volt. vigyázz vele. bár nem tudom hogy egy 17 éves fiú mit akarhat egy 13 éves lánytól. a 4 évvel nincs baj, itt azzal van a baj hogy úgymond elég éretlen vagy még.
2015. nov. 26. 22:37
 3/5 anonim ***** válasza:
13 évesen elég gáz. 17 évesen már kevésbé. Sőt, ha terhesre dug, akkor mehet is a dutyiba.
2015. nov. 26. 22:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Itt az a legnagyobb probléma, hogy egy 17 éves, lehet hogy most nem is, de egy kis idő múlva már akarni fogja azt a bizonyos dolgot, és ha tőled nem kapja meg, lehet el fog hagyni. Te még fiatal vagy ahhoz nagyon. :)
2015. nov. 26. 22:57
 5/5 Zedricht ***** válasza:

Most leszel 13, szoval egy 17 eves fiu felszedett egy 12 eves lanyt.

Szerintem eleg gaz, bar ez a sajat velemenyem.

Ha mondjuk lennel 16 o meg 20 akkor aztmondanam, hogy jo, de igy eleg eretlen lehetsz hozza, 13 evesen meg nem csinalnak olyat a lanyok(remelem)amit a 17 evesek szoktak.

2015. nov. 27. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!