Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet egyáltalán még valami köztünk?
Figyelt kérdés
Hát érdekes egy történet.. Már első osztály-ban tapadt rám egy lány és alsóba egy csomószor arcon csókolt.De hát én olyan kicsi fejjel még nem vettem a lapot..Szóval nem vettem őt komolyan. Az osztályban többen csúfolták valamiért, sokan nem bírták nekem meg nem volt tököm megvédeni vagy valami. Felsőben már évről évre egyre közömbösebbek voltunk egymással,persze azért pár jelet adott hogy bír,pl velem néha tök máshogy beszélt meg viselkedett,de én nem tudtam egyszerűen belemenni a dologba valamiért inkább úgy általánosan viselkedtem vele, ahogy másokkal..8-ban már szinte nem is beszéltünk. Tavaly sokszor láttam a buszon és olyan sötétnek tűnt,nem is köszönt,szinte levegőnek nézett és ahol leszálltunk,ott láttam párszor egy emos gyerekkel. Ebben az évben sokkal felszabadultabbnak tűnik,pl pont tegnap találkoztam vele legutoljára a buszon és egy csomót beszélgettünk,kedves volt és olyan vidámnak tűnt.Arra gondoltam hogy ha legközelebb találkozunk akkor beszélnék vele komolyabban a gondolataimról,mert mostanában egyre többet gondolok rá és nagyon elszomorodok ha eszembe jut ahogy viselkedtem vele általánosban,szóval megbántam,és hát szeretném ha innentől szorosabban tartanánk a kapcsolatot.Szerintetek nem nézne hülyének és elgondolkodna a dolgon?2015. okt. 13. 16:12
1/2 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg!De lehet hogy facen kéne ráírnod és nem a következő találkáig várni...Ja és ne kezdj nagy bocsánatkérésbe szerintem inkább a mostra koncentrálj....
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi.Nem is gondoltam arra hogy annyira alázkodnék,csak kicsit komolyabban beszélni vele
2015. okt. 13. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!