Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valami köztünk a jövőben?
Van egy korombeli lány aki rég tetszik már és úgymond nem az a "sznob elit" tagja, viszont magányos, enyhén depressziós fajta... Ezzel nem is lenne baj mert ebből a szempontból eléggé hasonlítunk... de másban talán nem annyira..
pl.: zene- ő az általános lányzene pop+ pop-rock
amíg én inkább a metal- és post-hardcore-t (tehát őt kifejezetten idegesíti ez a fajta zene... nameg rettentő ritkán beszélek vele (ezen változtatni szeretnék) ... még közös hobbink sincs vagy amit szívesen csinálhatnánk együtt... mondjuk az nagyon is jó ,hogy kicsit fiúsabb lány tehát "nem igazán szereti a nyálas filmeket"+ focizott csapatban (mellesleg én borzalmas vagyok minden labdajátékban ami csöppet ciki... :( )... Előre is köszönöm/gratulálok annak aki tud válaszolni és átlátja ezt a maszlagot! :) :) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!