Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet köztünk valami?
Májusban a buszon elkezdtünk beszélgetni. Előtte nem is érdekelt (annyira, hogy csak néha köszöntünk egymásnak). Beszélgettünk, csikizett, flörtölt, amiben nem tudtam részt venni mert nem fogtam fel. Kicsit béna de így van. Kocsival vitt haza ha úgy adódott, de egyszer minden megváltozott. Randiztunk..nem éreztem jól magam mellette, nem tudom talán nem voltam biztos ebben az egészben, hiszen én nem érdeklődtem addig a fiúk után, csak a tanulás volt. Visszautasító voltam vele. Másnap felrakott egy képett.: "Szerelmes" egy másik lányba. Szarul esett. Tulajdonképpen nem is értem miért, de fájt. Barátnőm elrángatott bulizni. Ott volt egy srác, barátnőm pasijának a haverja. Annyira közel kerültünk egymáshoz,hogy csókolóztunk. Ott volt a srác. Meglátta. Kiakadt és elkezdett nevetni. Majd a facebook-on összevesztünk. Kiderült, hogy az a csaj csak fogadott anyja volt. Mai napig nem értem.
Szeptember. iskolakezdés
Napokig, hetekig kerülgetjük egymást. Alaposan megnéz rendesen, de persze ezt úgy,hogy mindenki észre vegye, mert mért is ne.
Egyszer csak hozzám szól a buszon. Onnanstól kezdve újra beszélünk. De már beszólunk egymásnak. Ő lökdös, bökdös, csikiz, a cigi füstöt rám fújja. Rám vigyorog. Én azt hiszem, most kezdem érezni hogy többet érzek, de már nem vagyok biztos a dolgokban.Lehet még valami ezek után?
L/17
19/F

Ebbol szerintem egy eleg szendvedelyes kapcsolat lehet :D
Beszelj vele,menjetek el valahova
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!