Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti el szoktatok menni a barátotoknál, ha nagyon kell?
Figyelt kérdés
Ma délután a barátomnál voltam. Nem volt intim együttlét, csak nála voltam, meg sajnos most van. Éreztem, hogy el kell menni nagyvécére, de olyanra nem mertem nála elmenni. Meg mindössze 3 hónapja vagyunk együtt. Már nagyon kellett mire elköszöntünk alig birtam tartani, látta rajtam, hogy elsápadtam. Egy közeli benzinkút vécéjén tudtam le. Lágy volt és sok jött. Már jol vagyok de nagyon kellemetlenül éreztem magam. 19L2015. nov. 24. 18:14
1/4 anonim válasza:
nyugodtan menj el, ha van ablak és büdös lesz, akkor nyisd ki és nézd meg, hogy van-e wc illatositó
2/4 anonim válasza:
Inkább menj el, minthogy besz.rj :D
3/4 anonim válasza:
Szerintem ebben semmi ciki nincs. Ha kell, akkor kell. Nem dísznek van náluk sem a wc :D
4/4 anonim válasza:
Szerinted a barátodéknál a wc csak dísznek van?:D
Ha a mentő vitt volna el, akkor örültél volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!