Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk, ti szoktatok kisebb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, ti szoktatok kisebb testvéretekért menni az oviba?

Figyelt kérdés

azért ide irtam ki, mert megyek az óvodába közösségi munkára és hátha van olyan fiu, aki be szokta vinni az oviba/ el szokta vinni az oviból a kistesóját

és akár lehet vele dumálni :)

2015. okt. 26. 16:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Én régebben elhoztam, de ha volt is ott olyan lány, akivel beszélgethettem volna az volt a minimum, hogy le se sz@rt.
2015. okt. 26. 16:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Biztos mennek értük már akinek van kistesoja
2015. okt. 26. 16:38
 3/5 anonim ***** válasza:
nem
2015. okt. 26. 16:42
 4/5 anonim válasza:

Van 3 húgom ebből 2 ovis ....

van hogy én szoktam értük menni ... de nem sokszor

15/F

2015. okt. 26. 20:15
 5/5 anonim ***** válasza:

20-50 éves közösségi munkástól, elhoznám akárki gyerekét is, ha tetszenék neki! :-)

Közösségi munkát is tudok végezni!

2015. okt. 26. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!