Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti oda szoktatok menni egy idegen helyes lányhoz az utcán?
Figyelt kérdés
Ha vkinek van vmi sztorija azt jó lenne hallani... :) 16L2015. júl. 21. 14:02
1/7 anonim válasza:
HA nem lenne szerelmem és HA tényleg annyira szimpatikus akkor igen... 17/F
2/7 anonim válasza:
Lehet, hogy ki kéne próbálni, de a legtöbb lány nem szereti, ha az utcán szólítják le.
3/7 anonim válasza:
Hát, még nem nagyon volt rá példa... pedig annyira gyönyörű volt :O Lélegzetelállító hosszú vörös haj, zöld szemek és tejfehér bőr *-* Megfogadtam, hogy ha még egyszer látom, akkor odamegyek hozzá :D
17/f
4/7 anonim válasza:
Én már csináltam ilyet (sajnos)
Elöször elkeztem szemezni vele rámnézet elmosolyodot odamentem pár szót váltotunk aztán a szemembe dobta azt hogy csak szórakozik velem. Azota nincs önbizalmam és nem is probálkozok több egy lánynál se.
5/7 anonim válasza:
ismerkedési céllal nem...
de pl már volt olyan, hogy megkérdeztem valamit, hogy merre van, mikor megy......
22F
6/7 anonim válasza:
Inkább fiúkra mondják,hogy helyes,mintsem lányokra.
7/7 opened paradise válasza:
Nem.
1. Nincs hozzá elég önbizalmam (max ha ott lenne valaki,aki felpöcköl,hogy úgyse merem).
2. Kicsit finnyás vagyok elsőre,ritkán látok olyat.
3. Nem akarnám zavarni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!