Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mi, nem nagyon értem őt?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel szoktam beszélgetni szinte mindennap néha én írok rá néha ő ír rám viszont... Ugye ahogy az előbb emítettem, néha rámír néha viszont le se szar. Ezt igazából úgy kell elképzelni hogy 7napból 3szor ír rám,3szor én rá,egy napot pedig nem beszélünk. Mit jelenthet ez? Esetleg nincs ideje? Vagy nem tud mit írni? Nem tudja mit akar,vagy csak egyszerűen nem érdeklem? A válaszokat előre is köszönöm :)2015. nov. 10. 18:58
1/2 anonim válasza:
Lehet nem akar folyamatosan ő rád írni és várja hogy te is keresd.
Másik lehetőség pedig,hogy annyira nem érdekled és elég lenne neki egy sima baráti kapcsolat is.
Mást nem tudok elképzelni:D
2/2 anonim válasza:
itt lehet bármi
lehet hogy tényleg nem érdekled annyira, habár sztem ez a legesélytelenebb
én inkább arra gondolok hogy nem mindig tud mivel rád írni, 2 szóért meg sztem nem akar, meg az hogy 1 napot nem ír nem fog összeomlani a világ, néha ti lányok szörnyen elnagyoljátok a dolgokat, nem akarja ellőni az összes beszélgetést
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!