Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Annyira tetszik, de mégis... ...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira tetszik, de mégis... Mit tegyek, hogy ne tetszen?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki már 1-2 hónapja tetszik. Nagyon szép, okos, vicces, kellemes a társasága, viszont nagyon szerencsétlen lányok terén. Nagyon kétségbeesetten szeretne barátnőt, majdnem mindenkinél bepróbálkozik. Engem is próbált szédíteni... Elutasítottam, mert látom rajta, hogy nem én, mint ember tetszem neki, hanem az a gondolat, hogy egy lánynak tetszik, aki pont én lennék. Megvisel, mert nem szeretném hogy tetszen, de egyszerűen nem bírok nem rá gondolni, nem úgy tekinteni rá. Valami ötlet, hogyan léphetnék túl rajta?

tegnap 16:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Vagy akár meg is próbalharnátok
tegnap 16:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Smárold le és mondd el hogy hülyeség volt visszautasítani.
tegnap 20:21
 3/5 Floraa4 válasza:
100%
beszelgessetek es ha meg mindig ugy erzzed hogy felszedne akkor te is probald a tudtarra adni vagy ha nem jon at neki akkor hozzd fel temanak hogy egyszer beprobalkozott es atgondoltad es belemennel de ez az en velemenyem donts ugy ahogy neked jo:)
tegnap 20:25
 4/5 1112 ***** válasza:

semmit,hagy figyelmen kívül,de mégjobb:jöjjetek össze,ha te is szeretnéd,meg ő is.

lehet,hogy jó sül ki belőle,nem kell megfosztanod tőle magatokat,hátha boldogak lennétek

tegnap 23:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy próbát szerintem is megér, maximum nem lesz hosszú a kapcsolatotok.
ma 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!