Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » El lehet érni hogy ne tetszen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El lehet érni hogy ne tetszen valaki? 15/L

Figyelt kérdés

Gondolom elég furcsa kérdés de mindjárt megmagyarázom! :)

Van egy fiú aki nekem nagyon nagyon tetszik, és ez így nem lenne baj de tudom hogy nem lesz belőle semmi!Sokat gondolok rá meg "álmodozom" aminek a vége mindig egy furcsa,rossz érzés emiatt.Szóval jobb lenne ha egyáltalán nem tetszene,el tudnám terelni a gondolataim! Gondolom ez nagyon úgy hangzik mintha túl dramatizálnám a dolgokat de nem szoktam ilyesmiről panaszkodni... Csak gondoltam hátha van aki úgy járt mint én, van e tanácsa vagy ilyesmi!:)

2018. jan. 4. 16:04
 1/7 A kérdező kommentje:
Még gyors utólag leírom hogy olyan személyről van szó akit az iskolában szoktam látni (nem osztály társam, felettem jár)
2018. jan. 4. 16:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100% hogy nem lehet köztetek semmi?:D Amúgy próbálj meg ismerkedni másokkal.
2018. jan. 4. 16:53
 3/7 anonim válasza:
nem lehet. csak ha külsőleg megváltozik nagyon durván.
2018. jan. 4. 17:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem vallj szerelmet neki
2018. jan. 4. 17:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Fejben dől el.
2018. jan. 4. 17:35
 6/7 anonim ***** válasza:
koncentrálj a rossz tulajdonságaira
2018. márc. 5. 21:56
 7/7 Floraa4 válasza:
nekem is pont ez van!!! de en hiaba irtam listat a red flageirol meg mindig szeretem szoval hogy figyeljek a rossz tulajdonsagaira az hulyeseg sztem legalabbis. na szoval szerintem,vagyis nekem az segitett hogy hagytam ugy ahogy van es nem probaltam kiszeretni belole es igy hogy nem porgok rajta folyton igy nem gondolok mar ra annyit es hat egyre fokozatosan csokken majd az iranta erzett vonzalmam, en igy hiszem de csinald azt ami neked jon be ilyen teren:)
jan. 22. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!