Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye, hogy el tudom érni, hogy többet érezzen? 17/l
Figyelt kérdés
Van egy 19 éves fiú,akivel fél éve nagyon jóban vagyunk.Mindent elmondunk egymásnak,amikor csak tudunk találkozunk.Nagyon jó a kémia is,a vonzalom meg hatalmas.Mindig mondjuk egymásnak,hogy "imádlak".Kérdeztem tőle,hogy valaha is gondolt-e már arra,hogy több legyen köztünk,és azt mondta,hogy igen.Viszont azt tudom,hogy ő most nem szeretne barátnőt,mert sokat sérült az előző kapcsolatában.Én nem is erőltetem,viszont kezdek többet érezni és ezt ő is tudja,nem mondtam neki soha,viszont ő mondta már,hogy látja,hogy többet érzek.Volt egy lány,akivel alakulóban voltak,amikor megismerkedtünk,de pár héttel később mondta a lánynak,hogy nem szeretne tőle semmit.Azóta csak velem van ilyen viszonyban.Semmilyen tabu nincs köztünk,a legcukibb dolgokat is kellemetlenség nélkül Megbeszéljük.Van esélyem magamba bolonditani,annak ellenére,hogy azt mondta,hogy ő most nem akar kapcsolatot?(ezt végülis nem nekem mondta,illetve nem akkor,amikor én mar többet éreztem,hanem boven előtte ).2016. ápr. 14. 16:53
2/5 anonim válasza:
Szerintem vagy mondd el ezt neki, hogy a jövőben szeretnèl kapcsolatot, de ezt nem akarod ráerőltetni. Vagy vigyél neki csokit,hívd el fagyizni, segíts neki, iben csak tudsz. Pár hónap szerintem és szeretni fog. De egyénfüggő, hogy mennyi idő kell. Biztos, hogy szeret, ha már így összebarátkozott veled:)
3/5 A kérdező kommentje:
Tegnap volt a szülinapja és írtam neki egy olyan verset,amit csak mi értünk,aranyköpéseink vannak benne stb,és nagyon örült neki.Vettünk egy topjoyt is abban meg ez állt"lehetne több is köztetek"-ez így vicces volt picit.:)
2016. ápr. 14. 17:30
4/5 A kérdező kommentje:
Meg egyszer viccelődve mondtam neki,hogy Úgyis belém szeretsz,és azt válaszolta ,hogy"és?!te is belém,illetve szerintem te már belém szerettel".Nem tudom,hogy ezt mennyire mondta komolyan,mert a legkomolyabb beszélgetéseink sokszor ilyen viccelődve indulnak,a végkifejlet pedig már a valóság szokott lenni.
2016. ápr. 14. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!