Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » MIT Tegyek? Szeretnek erni a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIT Tegyek? Szeretnek erni a lanyok szemeben valamit

Figyelt kérdés
Nos az van, hogy én nagyon szeretem a jónőket. Gondolok a széparcu , edzett nőket akiknek hat meg van hatul meg elol ami megkell. Az a gond, hogy az ilyenek csak a pénzes , kigyúrt, jóképú pasikat szeretik akiknek i7-juk van meg BMW. En elegge kivagyok gyúrva de nem vagyok jóképű. Es anyagi helyzetünk csak középszintű. Van pár pénzes haverom azoknak 3 eves kapcsolata van mar bomba nokkel. Es rosszul esik ez elegge mert az osztaly csuda lanyai se neznek ram?? Mit csinalok rosszul? Van egyebb megoldas? Vagy torekedjek hogy nagyobb koromra milliomos legyek?
2017. jan. 7. 22:08
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem csak a pénz, meg az autó számít!!! Vannak normális lányok is, ha akiket ismersz azok csak a pénzre mennek ismerkedj másokkal is!!! Nem feltétlen csak a külső számít, lehet az is, már bocsi h ezt momdom
2017. jan. 7. 22:37
 2/10 anonim ***** válasza:
Bocsi előző vagyok csak hamar elküldte a hülye telefon :'D na azt akartam mondani h az nem lehet pl h kicsit bunko vagy a lanyokkal es az a bajuk? ?! Pl ha így szolitod oket h "jónők" meg az "osztály csuda lányai"????
2017. jan. 7. 22:40
 3/10 A kérdező kommentje:
Egész ismeretsegi koromre ez jellemzo sajnos...
2017. jan. 7. 22:46
 4/10 A kérdező kommentje:
Neha szoktam ilyeneket mondani rajuk.. A csinosakat megszoktam dicserni... Mas fiuk durva dolgokat szoktak rajuk mondani es neha a csapkodjak is oket....de a penzeseknek elnezik
2017. jan. 7. 22:49
 5/10 A kérdező kommentje:
Meg en nem fogok csunya lanyokkal jarni...
2017. jan. 7. 22:52
 6/10 anonim ***** válasza:

Akkor ismeredj másokkal!!! Én személy szerint nem tartom az olyanokat lányoknak, akik csak a pénzre mennek...

Ugyanaz voltam..

2017. jan. 7. 23:01
 7/10 anonim ***** válasza:

Na jó, hülye telefon.. .xD

*Ugyanaz voltam aki az előzőket is irta

2017. jan. 7. 23:04
 8/10 A kérdező kommentje:
Hat ugy legyen . remelem mikor gimibe megyek masokkal is megismerkedek.
2017. jan. 7. 23:07
 9/10 anonim ***** válasza:

Hát majd biztosan, csak a normális társaságot keresd. Nem feltétlenül az a jófej meg a normális, aki népszerű!!!

Megint ugyanaz :D

2017. jan. 7. 23:17
 10/10 anonim válasza:

Az hogy nem fogsz csúnya lányokkal járni mindent elmond rólad. Ezen a nézeteden úgy gondolom jobb ha változtatsz. Nem akarok egoistának tűnni, mert én nem tartom magam a legszebbnek, de 2x voltam szépségkirálynő és egyszer fürdőruha modell, csak nekem nem jött be ez a világ. A párommal 3 es fel éve vagyunk együtt. Honnan jött egy olyan 1.5 szobás panellakásban lakik ahol rajta kívül 4en vannak. A báttyával osztozik egy kis szobán. 1x volt külföldön, nem hogy autója jogosítványa sincsen. Akkor miért szerettem bele? Nem a külseje miatt. Izmos, de van izmosabb. Még nagyon helyesnek sem mondanám. De nála rendesebb, vicesebb, kitartóbb, nagylelkűbb srácot nem ismerek. es a belseje kívül és tökéletessé teszi.

Tehát szerintem így lehet a legjobban megfogni a lányok szívét. De ha még ilyen fiatalkák akkor komolytalanok is. Idővel biztosan lesz olyan aki számodra kívül belül tokéletes lesz. Es ha magadat adod és nem egy tirpák vagy :D Akkor fordítva is így lesz. Sok sikert!

Es bocsi ha néhol paraszt voltam.

2017. jan. 8. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!