Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIT Tegyek? Szeretnek erni a lanyok szemeben valamit
Akkor ismeredj másokkal!!! Én személy szerint nem tartom az olyanokat lányoknak, akik csak a pénzre mennek...
Ugyanaz voltam..
Na jó, hülye telefon.. .xD
*Ugyanaz voltam aki az előzőket is irta
Hát majd biztosan, csak a normális társaságot keresd. Nem feltétlenül az a jófej meg a normális, aki népszerű!!!
Megint ugyanaz :D
Az hogy nem fogsz csúnya lányokkal járni mindent elmond rólad. Ezen a nézeteden úgy gondolom jobb ha változtatsz. Nem akarok egoistának tűnni, mert én nem tartom magam a legszebbnek, de 2x voltam szépségkirálynő és egyszer fürdőruha modell, csak nekem nem jött be ez a világ. A párommal 3 es fel éve vagyunk együtt. Honnan jött egy olyan 1.5 szobás panellakásban lakik ahol rajta kívül 4en vannak. A báttyával osztozik egy kis szobán. 1x volt külföldön, nem hogy autója jogosítványa sincsen. Akkor miért szerettem bele? Nem a külseje miatt. Izmos, de van izmosabb. Még nagyon helyesnek sem mondanám. De nála rendesebb, vicesebb, kitartóbb, nagylelkűbb srácot nem ismerek. es a belseje kívül és tökéletessé teszi.
Tehát szerintem így lehet a legjobban megfogni a lányok szívét. De ha még ilyen fiatalkák akkor komolytalanok is. Idővel biztosan lesz olyan aki számodra kívül belül tokéletes lesz. Es ha magadat adod és nem egy tirpák vagy :D Akkor fordítva is így lesz. Sok sikert!
Es bocsi ha néhol paraszt voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!