Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráírtam a srácra aki tetszik, de behalt a beszégletés. Nem jövök be neki ugye? Ne áltassam magam?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy srác a suliban, szünetben jókat szoktunk beszélgetni, ő is kezdeményez beszélgetést, úgy vettem le, hogy én is tetszhetek neki. Még sosem chateltünk, gondoltam lépjünk szintet, ráírtam, de csak beszívezte az üzenetemet és itt be is halt a beszélgetés. Sajnálom mert élőben úgy tűnt tényleg bejövök neki, szünetben sokszor magától mellém ül, viccelődik, sokat kérdez. Félreértettem?ma 18:33
1/6 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy félreértetted. Ezek pozitív jelek. Szerintem beszélj vele élőben továbbra is, és max valami konkrétummal írj rá. Mondjuk h mennél valahova és elkísérne e ilyesmi. Persze csak akkor ha élőben nem merül fel.
2/6 anonim válasza:
Lehet, hogy nem szeret chatelni, vagy másokkal is beszélt, és nem volt ideje rád. Ettől függetlenül lehet, hogy bejössz neki. Ha legközelebb melléd ül, akkor próbálj kicsit csipkelődni vele, akár meg is érintheted. Talán csak egy kis bátorításra vár, ki tudja. Esetleg feldobhatod neki a labdát, hogy hétvégén tudsz egy jó programot, csak sajnos egyedül kellene menned stb., hátha reagál, és elhív valahová.
3/6 A kérdező kommentje:
Különben kissé szociális fóbiás, meg félénk, mikor először leült mellém remegett mint a kocsonya. Ezért sem akartam nagyon rányomulni. Néha észreveszem, hogy néz, de ha oda nézek elkapja a pillantását. Mindig hülye voltam ehhez, hogy észrevegyem mit akarnak tőlem, de volt már, hogy csak beképzeltem, bizonytalan vagyok. Nem szeretnék nyomulósnak sem tűnni, mert akkor lehet csak kínos szituba kerülők és többet nem is fog velem beszlélgetni. Egyébként mondták mások is, hogy alapvetően nagyon gátlásos a srác.
ma 18:49
4/6 anonim válasza:
Hát ha gátlásosként odaül melléd, és viccelődik veled, érdeklődik, akkor az már jelent valamit, biztos, hogy érdekled őt. Szerintem ha picit csipkelődve, óvatosan flörtölve beszélgetsz vele, azzal még nem rontasz el semmit, és persze "véletlenül" meg is érintheted őt.
5/6 anonim válasza:
Szerintem élőben próbálj szintet lépni vele. Ha az sem megy, akkor hagyd őt.
6/6 anonim válasza:
Sosem fogom megérteni, hogy miért a legnyomorultabb balfaszokat akarja valaki felszedni. SEMMI nem lesz élvezetes vele, mert mindenhez balfasz lesz. Semmi nem fog tudni kitalálni, támasz lenni, megszervezni, megdugni, satöbbi. Miért vágyna egy tinilány egy csecsemőre? Ennyi kósti nem volt elég ebből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!