Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Srácok írnátok arról, hogy...

Srácok írnátok arról, hogy nektek mi tetszik egy lányban? 18 L

Figyelt kérdés

dec. 26. 12:41
1 2
 1/17 anonim válasza:
Csocsok es segg, am meg ha kedves es figyelmes. Meg ha szep az arca. Vagy ha okos. Sok minden.
dec. 26. 12:51
 2/17 anonim válasza:
Összkép.
dec. 26. 12:53
 3/17 anonim válasza:
Legyen kedves, rendes, hűséges. Ne dohányozzon és ne igyon alkoholt. Ha ez megvan, a többi már csak bónusz, ha megvan.
dec. 26. 12:59
 4/17 anonim válasza:
Hosszú haj,magasság:)
dec. 26. 13:20
 5/17 anonim válasza:

Külsőre általánosságban annyit tudok mondani, hogy nekem a természetes, ápolt, igényes megjelenésű lányok jönnek be. Tehát nem kell agyonsminkelnie magát, nem vágyom méteres műszempillákra stb. A hosszú, egyenes hajtól viszont teljesen elcsavarodik a fejem... :)

Testalkat igazából annyira nem meghatározó, de azért a kórosan elhízott lányok engem sem vonzanak.

Belső tulajdonságok tekintetében pedig nyilván azt várom, hogy passzoljunk egymáshoz. Én alapvetően nyugodt, humoros, hűséges és őszinte vagyok. Imádok nagyon gyengéd és romantikus lenni azzal, akit szeretek. Azért az nem baj, ha ezt a lány minimum elviseli... :) Ezen kívül érdeklődjön a világ dolgai iránt, legyen az művészet vagy tudomány vagy bármi, mert imádok jókat beszélgetni, és nem arról, hogy ki "milyet szólt szneppcsetten lol". :)

Drogok, dohányzás, túlzott alkoholizálás kizáró ok.

dec. 26. 13:21
 6/17 anonim válasza:
Az intelligenciája.
dec. 26. 14:01
 7/17 anonim válasza:

I.: Ne legyen dagadt. Ne legyen riherongy az előélete.

Ezzel már a dolgok 2/3-a le van tudva.

II.: A többi az arc, a személyiség, az értelem, az érzelmi érettség, az ízlése, a cici, a magasság kombinációja: ez szubjektív.

És ne legyen 42-es lába, ha lehet. De ezek kicsi dolgok az első ponthoz képest.

dec. 26. 14:21
 8/17 anonim válasza:

Engedelmes, odaadó, husis sublány.

És még 101 másik tulajdonsága.

dec. 26. 14:23
 9/17 anonim válasza:
Puncija,popsija,cicije. Tiéd milyen?
dec. 26. 14:29
 10/17 anonim válasza:

Ne legyen tucat,ribis kinézetű de igénytelen se .

És ez nem a márkás cuccokon múlik.

dec. 26. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!