Hogy tetszik a Szilvia név? Mindent írjatok le ami eszetekbe jut róla. Kedvenc különleges hangazos fiú/lány neveket írnátok?
Tuti mindent írjak le ami eszembe jut róla? :D
Mind a 4 (!) Szilvia nevű ismerősömnek nagy a melle. Nekem a cicik jutnak eszembe erről a névről. 🤷♂️
Két Szilvia nevű ismerősöm van. Mindkettő gyonyoru, sötét haju nő. Az egyik eszméletlen jo termeszet is, a masik kibírhatatlan hisztérika.
Nekem női névként a Víta és a Lizandra, férfi névként a Miron a nagy kedvencem
Nekem sajnos nagyon terhelt. Több Szilvia is volt az életemben, akik valamilyen oknál fogva utálatosak voltak vagy kifejezetten szemetek. De ez egyéni, szóval neked nyilván nem segít...
És hát nekem is a papírtörlő.
Lány: Luna, Berill
Fiú: Kornél, Konrád
Szerintem szép.
Szimóna
Larissza
Leona
Leontina
Jusztínia
Szibilla
Fióna
Melánia
Dominika
Klarissza
Karina
Klára
Norina
Valéria
Alissza
Adina
Amália
Edvina
Ernesztina
Edvin
Lénárd
Flórián
Adrián
Adorján
Merse
Damján
Leonárd
Leontin
Kventin
Kende
Keve
Henrik
Andor
Soma
Simon
Csanád
Bercel
Nándor
Norbert
Zente
Zénó
Ne hallgassál azokra, akik itt mindenféle idegen nevet sorolnak fel. A Szilvia név nem rossz, de nem is kifejezetten szép, kb. 20-30 éve volt divatnév a Csillával, az Ildikóval, a Krisztinával egy időben. Nekem a kedvenc nevem a Noémi, a Laura, az Emese, a Jázmin, a Kinga, még a Vilma is, és újabban a Zselyke.Ja, meg a Csilla is.
A fiúnevek közül tetszik a Balázs, Bence, Gergely, Csongor, András, Levente, Áron, Balázs, Ákos, Barnabás, Zoltán, Zsolt, bár a Zsolt is úgy 30 éve volt divatnév.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!