Hogy tetszik a Szilvia név? Mindent írjatok le ami eszetekbe jut róla. Kedvenc különleges hangazos fiú/lány neveket írnátok?
Leoníd
Gerzson
Nátániel
Medárd
Maximilián
Tódor
Teodor
Trisztán
Tícián
Valentin
Xénia
Leonetta
Paulina
Polla
Dália
Davina
Nilla
Víta
Antónia
A Szilvia név számomra semleges. A Szilvikézéstől mondjuk egy bizonyos kor felett már hidegrázás. Kissé degradálónak hathat. Nem kifejezetten szeretem emberekhez kapcsolni a neveket, van több Szilvia ismerősöm, de nagyon különböző egyéniségek, nem lehet őket sablonosítani.
És a nevek, amik számomra szimpatikusak, számomra különlegesek:
Borbála, Ágnes, Olívia, Emese, Sarolta
Sebestyén, Zsadány, Lőrinc, Ágoston, Ábris, Vencel, Zsigmond
személy szerint nekem tetszik ez a név, de lehet, hogy a gyerekemnek nem választanám, nehogy csúfolják később (pl. Szilva, ezt rendszeresen szoktam hallani, hogy egy Szilvia nevű lányt, hölgyet így csúfolnak), nem szeretnék neki rosszat
de kinek mi tetszik
Teljesen szubjektív. A férjem exfelesége... Eeeeh 🤦 az a nő egy katasztrófa. Imád mindenben csúsztatni. Sajnos hiába van más Szilvia nevű ismerősöm, kifejezetten utálom ezt a nevet.
Egyik kedvenc női nevem a Villő.
Férfi névből a Donát és a Kitán.
Mi ez a sok ronda név???
Lány: Noémi, Laura, Eliz
Fiú: Nátán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!