Szaszu06 kérdése:
Beniel név! Kinek tetszik a Beniel fiú név?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon jó a hangzása, nem a tipikus Benett, és még becézhető is. Szerintem nemrég fogadták el ezt a nevet, mert sehol nem találok róla semmit, de a Fiúnevek listáján ott szerepel. Nektek hogy tetszik?2019. dec. 14. 11:09
1/13 anonim válasza:
Így leírva nem rossz, de kimondva mintha külföldi Dániel, azaz "Deniel" lenne, egyébként meg az összes Bence, Bende, Benedek, Benett, Benjámin... végül Ben vagy Beni.
2/13 anonim válasza:
Mintha valaki megfázottan próbálna kimondani angolosan a Dániel nevet...
3/13 anonim válasza:
Elmegy. Amúgy Brazíliában szorványosan adott név, és egy spanyol község neve.
4/13 anonim válasza:
Egy ismerősöm kisfiát így hívják. Nekem nem tetszik. Olyan erőltetett, mintha a Bencét és Benettet már nem akarná adni, mert túl felkapott, de mégis Beninek szeretné becézni. Meg mindig az angol Daniel jut róla eszembe, mert azt is így ejtik.
6/13 anonim válasza:
Dettó az jutott az eszembe, mint a 2-esnek. 😂
Náthás Daniel. Nagyon vacak.
7/13 anonim válasza:
Melyik török szappanoperában szerepelt? :-D Miért kell kiszúrni a szerencsétlennel? Már a Benett is gáz de az legalább már tucat.
8/13 anonim válasza:
Ugy ahogy előttem irtak, náthás Daniel 😃🤷🏻♀️
9/13 anonim válasza:
Nekem mint a Belinda.
De úgyis Benizni fogják, mint az össze többi Bencét, Benettet, stb., szóval ilyen szempontból mindegy.
10/13 anonim válasza:
Nekem tetszik :) kulonleges de megse annyira eroltetten egy nolen vagy natan meg ezek
De szerintem mindenkinek mas tetszik, ugyh azzal foglalkozz csak h nektek megfeleljen a nev
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!