A párommal két különleges nevet választottunk. Mi a véleményetek róluk?
Figyelt kérdés
Ikreink lesznek, mégpedig egy kisfiú és egy kislány.
Nagy Levin Ozmin
Nagy Lelle Ozora
Olyan megjegyzést, ami sértő felénk, kérlek hanyagoljátok!
2019. máj. 12. 12:38
1/45 anonim válasza:
Nekem tetszenek, de nem értem hogy a nagyközönségnek mi köze a te gyerekeidnek a neveihez?
2/45 anonim válasza:
Nekem tetszenek csak az Ozora nem. Mindig a drogos fesztivál jut róla az eszembe...
3/45 anonim válasza:
Azt sem tudom melyik a fiú, melyik a lány. Katasztrófa mind kettő.
Bocsi, de Te kérdezted a véleményünket.
4/45 A kérdező kommentje:
Egyszerűen véleményt szeretnénk, ugyanis sokszor megkaptuk azt, hogy milyen borzalmas szülők vagyunk.
Ezt csak egy egyszerű véleménynyílvánítás.
2019. máj. 12. 12:41
5/45 anonim válasza:
A Lelle aranyos, de az Ozora tényleg nagyon gáz. Nézz utána az Ozora fesztiválnak.. Ilyenről akarod elnevezni a gyereked?
6/45 anonim válasza:
A második keresztnevek nekem nagyon furcsák és erőltetettek. Szerintem anélkül is jók lennének, bár bevallom őszintén első olvasásra hirtelen nem tudtam eldönteni melyik a fiú és melyik a lánynév.
7/45 anonim válasza:
Rettenetes, ne haragudj. Inkább kevésbé kiszúrós neveket adnék. ozora az tényleg a drogos fesztivál, Levin mint egy amerikai vezetéknév Ozminról meg valami mesefigura jut eszembe. Lelle még vállalható talán. Viszont ha már mindenképp feltűnősködő nevet akartok, legalább az egyik legyen olyan amiért nem fogják halálra szekálni.
8/45 anonim válasza:
Egyedül a Levin tetszik. A többi nem, de ha nektek tetszik.
9/45 anonim válasza:
véleményem? mihelyst megtehetném, hogy nevet változtatok, azonnal megtenném.
10/45 anonim válasza:
Rejtő Jenő rajongói vagytok? Egyik írásából származik a Levin név?
Ha a kislányt mindenáron egy magyar teleülésről akarjátok elnevezni, akkor legyen inkább Lickóvadamos!
Egészséget és boldogságot kívánok babának-mamának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!