A párommal két különleges nevet választottunk. Mi a véleményetek róluk?
Ikreink lesznek, mégpedig egy kisfiú és egy kislány.
Nagy Levin Ozmin
Nagy Lelle Ozora
Olyan megjegyzést, ami sértő felénk, kérlek hanyagoljátok!
Szörnyű nevek. 18 éves korukra garantáltan megváltoztatják. Ozoráról mindenkinek az ozora fesztivál jut eszébe, ahol a főszerep a drogoké és a mértéktelen ******-é.
Van egy magyar tucatvezetéknév, ahhoz pedig még csak nem is különleges, hanem szörnyű neveket választottatok. Lilla és Levente jobban passzolna.
"Rejtő Jenő rajongói vagytok? Egyik írásából származik a Levin név?"
Nekem is Levin mester /A Nagy Levin-nél tanultam főzni/, jutott eszembe, Ozoráról a rosszhírű fesztivál, ami beugrik.
A véleményem?
1. El sem tudom donteni, melyik fiu es melyik lany.
2. Biztos nem adnám.
3. Borzasztoak.
4. Miert nem asjatok a Levente és Lilla neveket?
Nem adnam ezeket a neveket, nem tetszenek es szerintem ha en ilyen nevet kapnek 18 evesen az lenne az elso hogy megvaltoztatnam olyanra ami normalisabb.
Sajnos nagyon elszaladt ez a nevvalasztosdi, merr mindenki egyedit akar, telibetojva hogy az jol ertheto, megkulonboztetheto legyen es ne legyen egy fiunak feminin hangzasu neve pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!