A párommal két különleges nevet választottunk. Mi a véleményetek róluk?
Ikreink lesznek, mégpedig egy kisfiú és egy kislány.
Nagy Levin Ozmin
Nagy Lelle Ozora
Olyan megjegyzést, ami sértő felénk, kérlek hanyagoljátok!
Nagyon szépen kérlek titeket hogy a gyerekeitek érdekeit nézzétek és ne azt hogy szerintetek ezek milyen különleges nevek. Különlegesnek különlegesek de szörnyűek. Először is en se tudom megkülönböztetni melyik a fiú es melyik a lány. A Levin meg a Lelle még csak csak megbocsájtható, ezekkel annyira nem fogják halálra szekállni őket. De Ozmin meg Ozora? Ugye ez csak vicc? Az ozmin ugy hangzik mint az ozmózis, az Ozora mint ahogy már többen leírták egy drogos fesztivál, ami nem fog kikopni a köztudatból a közeljövőben. Te később mennyire venné komolyan egy embert bemutatkozasnal akinek az a neve hogy Lelle Ozora? Értem én hogy manapság a minél különlegesebb nevek a divatosak de itt szerintem kicsit túlzásba estetek. A helyükben tuti megszabuldnék ezektől a szörnyű második keresztnevektől amint lehet. Kérlek ne tedd tönkre a saját gyerekeid gyerekkorát. Vagy maradjon simán csak a Levin meg a Lelle vagy ha mindenképpen akartok második keresztnevet akkor semmiképpen ne Ozmin meg Ozora legyen!
Nem vagytok ettől rossz szülők, csupán ti is beleestetek abba a hibába hogy minél különlegesebb nevet akartok a gyerekeiteknek. Ami jelen esetben elég csúnya kib@ szás lenne velük.
Ez csupán az én véleményem, nem megbántani akarlak vele, de azért remélem átgondoljátok erősen ezt az Ozmin Ozora dolgot.
Sok boldogságot a gyerekekhez majd.
Lelle szerintem nem különleges, de ettől függetlenül nagyon szép név.
Levin nevet nem hallottam meg, de érdekes inkább pozitív számomra.
A második nevek nekem tetszenek, bár én amúgy is egy név parti vagyok.
Szabolcs-Szabina
Tamás-Tamara
Botond-Blanka
Máté-Maja
Richárd-Rebeka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!