Hogyan rázzunk le egy lányt aki külsőleg nem tetszik nekünk? Nem akarom megbántani, de nem tudnék kapcsolódni hozzá mert nem az esetem kinézetre. Nagyon béna vagyok ebben
Figyelt kérdés
okt. 10. 22:15
1/16 anonim válasza:
Lehet nem is érdeklődik irántad
okt. 10. 22:45
2/16 anonim válasza:
Ne haragudj, de nem vagy az esetem.
okt. 10. 23:20
3/16 anonim válasza:
Mondd, hogy meleg vagy
okt. 10. 23:38
4/16 A kérdező kommentje:
#2 de ez nem bántó?
#1 de
#3 nem vagyok az tudná hogy kamu xd
okt. 10. 23:50
5/16 anonim válasza:
Ha nem kezdeményezel az elég. Mit kell ennél jobban lerázni valakit, megy utánad mindig és követ?
okt. 11. 00:03
6/16 anonim válasza:
Úgy, hogy figyelmen kívűl hagyod.
Ha nyomul, kerek perec megmondod. hogy nem az eseted. Ennyi.
okt. 11. 00:20
7/16 anonim válasza:
Csak hagyd rá, nálam is próbálkozik egy csaj. Én leszek a férje, bejövök neki. Nagyon nem jön be nekem sem. A has, lábujj szőrről nem is beszélve. 😅😊🤭 Inkább szingli maradok.
okt. 11. 00:20
8/16 anonim válasza:
Ha normális akkor megérti, ha meg olyan típusú akkor meg megsértődik, csinálj bármit is.
okt. 11. 04:52
9/16 Gabi bácsi válasza:
Mond neki, hogy " térdelj le és szeress ". Ha letérdel és elkezd szeretni, akkor baj van , mert valóban rád van kattanva.
okt. 11. 07:40
10/16 anonim válasza:
Nem, a "nem vagy az esetem" nem bántó, ha normális hsngsúllyal mondod. Sőt, ez a legkorrektebb módja annak, hogy kifejezd, hogy nem tetszik neked. Ezzel nem kritizálod őt, nem személyeskedsz, teljesen rendben van.
okt. 11. 07:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!