Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogyan rázzunk le egy lányt...

Hogyan rázzunk le egy lányt aki külsőleg nem tetszik nekünk? Nem akarom megbántani, de nem tudnék kapcsolódni hozzá mert nem az esetem kinézetre. Nagyon béna vagyok ebben

Figyelt kérdés

okt. 10. 22:15
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

#10 értem köszi

okt. 11. 10:03
 12/16 anonim válasza:
Sózd rám, ha neked nem kell
okt. 11. 10:45
 13/16 anonim válasza:

Érthető, hogy nem akarsz megbántani valakit, aki irántad érdeklődik, de ha nem vonzódsz hozzá külsőleg, az teljesen normális, és fontos, hogy őszinte legyél, de közben tapintatos is maradj.

A legjobb módja annak, hogy ne bántsd meg a másikat, az, hogy tisztelettel és kedvességgel kommunikálsz. Próbáld kifejezni, hogy értékeled őt mint embert, de nem érzel úgy, hogy a vonzalom megvan ahhoz, hogy többet láss bele a dologba. Így nem a külsejére teszel megjegyzést, hanem finoman elmondod, hogy nem látod azt a kapcsolatot, amit ő esetleg remél.

Például mondhatnád valami ilyesmit:

„Nagyon jól érzem magam veled, és jó fej vagy, de nem érzem azt a fajta vonzalmat, ami egy kapcsolatnál fontos lenne számomra. Szerintem mindkettőnknek jobb, ha nem próbálkozunk tovább ebben az irányban.”

Ez lehetőséget ad arra, hogy az érzéseidre koncentrálj, és nem őt minősíted, hanem a saját szempontjaidat hozod előtérbe. Az is rendben van, ha ezt kicsit távolságtartóbban teszed, ha érzed, hogy jobban kapcsolódna hozzád, mint szeretnéd. A lényeg, hogy legyél őszinte, de kíméletes.

okt. 11. 16:01
 14/16 anonim válasza:
Na, megjött chatgpt is.
okt. 11. 17:47
 15/16 A kérdező kommentje:
#13 köszönö! :)
okt. 11. 23:49
 16/16 anonim válasza:
Az inkabb copilot
okt. 13. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!