Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félmeztelen fotókkal visszaélés? Hogy éreznétek magatokat?
Figyelt kérdés
Szóval kapcsolatban voltam a barátommal 2 éven keresztül, közben küldtem neki képeket amiben a tükörben pózoltam a melleimet kitolva egyszerű egyszínű fehérneműkben... A volt barátom elküldte szakítás után bosszúból MINDENKINEK! a képeimet és most mindenkinek megvannak... Azzal vigasztalnak a többiek, hogy olyan mint ha bikiniben lennék, olyan képem van is kinnt de mindig is félénk voltam és nemtudom ez valahogy más nem? Szerintetek? (A srác már megkapta méltó büntetését a sorstól nem az zavar) Köszi a válaszokat!2015. nov. 4. 20:09
1/6 anonim válasza:
Szia:) Nagyon sajnálom, hogy szakítottatol a volt barátoddal.
Szerintem nem gáz, hiszen ki az aki nem küld a barátjának képet magáról? Főleg nem két év alatt. Remélem senki nem nevetett ki, inkább a fiút küldték el melegebb éghajlatra. A barátaid biztosan megértenek és ők támogatni is fognak ne aggódj. És ha azt mondják, hogy olyan mint ha fürdőruhában lennél akkor higyj nekik :) elvégre ugyan azok a részek látszanak ki mint a fürdőruhábol. Aki emiatt leszól azzal pedig ne foglalkozz:)
2/6 anonim válasza:
1. Pszichológus válaszolt, nagyon ügyes.
3/6 anonim válasza:
1. voltam és nem vagyok pszichológus, hanem egy 13 éves gyerek :D
(bár pszichológus szeretnék lenni) :)
5/6 anonim válasza:
A szakítottatokat, meg a higgy-et írtam el. Az elsőn félrenyomtam egy betűt, a másikat kijavította a billentyűzetem. Egyébként meg miért a helyesírásommal foglalkozol, és miért nem a kérdéssel?
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi az elsőnek a választ, és a többinek hogy rohadtul kérdésre koncentrált...
2015. nov. 8. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!