Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt barátom félmeztelen képet töltött fel rólam az internetre. Mit tehetek?
Sajnos bosszúból veszekedésünk és szakításunk után egy rólam készült félmeztelen fotót töltött fel az internetre, szerencsére az arcom nem volt rajta a képen. Nagyon bánom, hogy elkészült ez a fénykép, de teljesen megbíztam benne, nagyon naív voltam. Sajnos az utólagos bánkódás már nem segít a dolgon. Már korábban fenyegetőzött veszekedéseinkkor, hogy feltölti a képet de nem vettem komolyan.
Mit tehetek? Köszönöm.
Egyéb infót nem osztok meg nem vagyok hülye, hogy mindenki rákeressen. Ne nézz már hülyének légyszi... Az érdekel mit tudok tenni? Annyiból tudják, hogy én vagyok, mivel ő a saját nevével és képével töltötte fel és így tudja mindenki, hogy én vagyok....
1.válaszoló ha neked ez vicces és viccet csinálsz belőle akkor te sem vagy különb és ez a te intelligencia szintedet is jelzi.
El ne mondd, hova töltötte fel...
az itteni kiéhezett had rád akarja ma éjjel rántani...
Szerintem kérdezz meg vmi rendőrt vagy bárkit, aki tudhatja, ilyen esetben mit tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!