Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, bejönnek nyáron a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, bejönnek nyáron a félmeztelen, kigyúrt, napszemcsis pasik?

Figyelt kérdés
eszem az nincs bevallom, bunkó is vagyok, de kivagyok gyúrva, és nyáron mindenhova félmeztelen járok ezentúl, rövidnadrág szokott rajtam lenni, plusz vászoncipő! most gyúrtam ki magam nyárra, mert haverom azt mondta nézhetsz bárhogy ki és lehet akármilyen rossz a belsőd, a kigyúrt felsőtestre ráizgul az összes tini r*bi, vagy nem r*bi! na jó hogy ha mondjuk 25 fok alatt van, akkor trikóba leszek, de feszítve fogok menni akkor is az biztos! kajak utánam fogni nézni minden csaj? ja és barna is a testem!
2015. jún. 7. 11:56
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
ja és ne hogy idemerjen írni egy 25 éves nő okoskodni, mert engem a tini korosztály érdekel, akiket csakis a külső a kigyúrt test érdekel, mert oylan buták mint a se** hogy ennyi elég nekik h elkápráztassa egy srác!
2015. jún. 7. 11:58
 2/19 anonim válasza:
100%

Hát az biztos hogy minden lány utánad fog nézni! De ha komoly kapcsolatra vágysz akkor nem ártana kicsit a belsőddel is foglalkoznod a külsőd helyett. A leírásod alapján kicsit beképzelt is lehetsz, ami nem valami pozitív. Az nem baj ha sportos vagy, de néha azért öltözz fel.

15/L

2015. jún. 7. 12:07
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

na figyelj :D

attól, hogy valaki ki van gyúrva nem fognak belédesni a lányok :D

én is van, hogy megnézem hogy milyen a teste a srácnak/pasinak, de lehet, hogy jól néz ki a lába/felsőteste, de nem járnék vele, de még csak nem is beszélnék vele, mert sugárzik róla, hogy buta és/vagy bunko (is)

15/L

2015. jún. 7. 12:09
 4/19 anonim ***** válasza:

* attól, hogy valaki ki van gyúrva nem fognak belesni a lányok :D

( előző voltam)

2015. jún. 7. 12:10
 5/19 A kérdező kommentje:
de ha utánam néáznek, akkor azt jelenti tetszem nekik!
2015. jún. 7. 12:13
 6/19 A kérdező kommentje:
mi az hogy jól néáz ki a lába?? kit érdekel? a felsőtest a lényeg, nem hogy a láb legyen kigyúrva! istenem..
2015. jún. 7. 12:15
 7/19 anonim válasza:
Maximum kívülről. De ez nagyon kevés egy kapcsolathoz!!
2015. jún. 7. 12:17
 8/19 A kérdező kommentje:
nem is kapcsolat kell, csak hogy lefeküdjek velük
2015. jún. 7. 12:21
 9/19 anonim ***** válasza:

attól hogy megnéznek, még nem jelenti hogy le is feküdne veled

de biztos találsz majd pár felszínes, buta r*bit, akinek ennyi elég is lesz, ők illenek hozzád

2015. jún. 7. 12:38
 10/19 anonim ***** válasza:
Gondolom te sem a szoliban barnultál le :D és a napnak sem kellett segítenie igaz? :D
2015. jún. 7. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!