Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, bejönnek nyáron a félmeztelen, kigyúrt, napszemcsis pasik?
Figyelt kérdés
eszem az nincs bevallom, bunkó is vagyok, de kivagyok gyúrva, és nyáron mindenhova félmeztelen járok ezentúl, rövidnadrág szokott rajtam lenni, plusz vászoncipő! most gyúrtam ki magam nyárra, mert haverom azt mondta nézhetsz bárhogy ki és lehet akármilyen rossz a belsőd, a kigyúrt felsőtestre ráizgul az összes tini r*bi, vagy nem r*bi! na jó hogy ha mondjuk 25 fok alatt van, akkor trikóba leszek, de feszítve fogok menni akkor is az biztos! kajak utánam fogni nézni minden csaj? ja és barna is a testem!2015. jún. 7. 11:56
11/19 anonim válasza:
A lábait is megnézik a lányok a fiúknak :'D ( van aki nem, de van aki igen :'D )
Az is lényeges
Hiába van valakinek jo felsoteste, ha palcika lábai vannak :'D
12/19 A kérdező kommentje:
de szégyenek ezek a lányok! hát a lábam nem gyúrtam ki! mekkora igényeitek vannak pfúj..
2015. jún. 7. 14:29
13/19 anonim válasza:
ekkora kamu kerdest-.-" miert nem lehet egyszeruen azt kerdezni, hogy mi a velemenyuk a lanyoknak ezekrol a pasikrol... nagyon latszik h te nem ilyen vagy csak utalod az ilyen pasikat :/
14/19 anonim válasza:
Hát ha széles vállad van és pipaszár lábad, az szerintem a legvisszataszítóbb. Mellesleg ha csak dugni akarsz, nem föltétlenül izom kell, hanem zsé, azzal könnyeben leveszed a lábukról az ilyen semmirekellő, haszonleső kurv*kat.
15/19 A kérdező kommentje:
és mégis hogy mutassam hogy gazdag vagyok? miből jönnek rá?
2015. jún. 7. 15:25
16/19 anonim válasza:
autó, motor, vagy veszel neki méregdrága ékszert
17/19 anonim válasza:
A lábnapot kihagyta a nagy kondis... Azért tudsz-e mozogni rendesen vagy beálltak az izmaid és olyan vagy mint egy sörösüveg?
18/19 anonim válasza:
Hiába vagy kib*aszva,ha a lábad mihaszna;)!
19/19 A kérdező kommentje:
Akkor hosszú nadrágot húzok
2015. aug. 10. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!