Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért küldözget a srác félmezt...

Miért küldözget a srác félmeztelen képeket magáról?

Figyelt kérdés

Nem járunk a sráccal még csak ismerkedünk viszont egyre több félmeztelen képet küld magáról. Nem tudom mit akar elérni csak szórakozni akar velem?

És ezek alapján jól érzem hogy nem komolyak a szándékai??

2015. márc. 9. 20:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Azt üzeni ezzel hogy itt van nála a nagymosás ideje, és nincs épp póló amit felvehetne.

Lehet hogy kölcsön is szeretne kérni egyet.

:D

2015. márc. 9. 20:34
 2/10 anonim ***** válasza:
36%
Mert azt hiszi, hogy egy ostoba felszínes idióta robbbanc vagy, aki mert meglátta az izmos felsőtestét egyből beleszeret és xarrá szopkodja majd a kukiját.
2015. márc. 9. 20:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Bizos szereti mutogatni neked a kigyúrt testét:D
2015. márc. 9. 20:38
 4/10 anonim ***** válasza:
# 2 És milyen igaza is lesz :D
2015. márc. 9. 20:39
 5/10 anonim ***** válasza:

Mert privátban nagy az egója.

Egy jobb buliban csak egy keszeg lenne.

2015. márc. 9. 20:41
 6/10 Ensam skog ***** válasza:
2015. márc. 9. 20:42
 7/10 A kérdező kommentje:
Kössz az értelmes válaszokat. Nem vagyok rib#nc, ennyivel nem tud elkábítani. Egyszerűen nem értem miért csinálja ezt. Semmibe nem néz tényleg?
2015. márc. 9. 20:43
 8/10 anonim ***** válasza:

Nézd ez egyszerű, ha neked ez nem jönbe, akkor hozd a tudtára, hogy nem jól kezdett bele! Talán ebből tanul ls a legközelebbi lánynak inkább rózsás fotót küld az ismerkedés alatt!

Te pedig ne keseredj el, van még rajta kívül kb. 3,5 milliárd pasi! Majd megjön a lovagod, akire igazán vágysz!

Nem kell vele foglalkozni!

2015. márc. 9. 20:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Idióta az előttem lévő (vagy azelőtt lévő) komment. Nem vár rád annyi pasi, max 10-20 vagy még annyi sem aki a környezetedben van. Az ilyen emberekett jobb elkerülni, mert feszinesek, és csak meg akarnak rakni téged.
2015. márc. 9. 20:52
 10/10 anonim ***** válasza:

Kedves pszichológus 9-es! Köszönöm a diagnózist, mert eddig nem voltam biztos benne, hogy normális vagyok-e, de Te végre segítettél megállapítani!

Az irónikus kifejezést nem kell szigorúan szám szerint venni, de gondolom az akinek szólt értette mit is akartam a kissé eltúlzott 3,5 milliárdos számmal a tudtára hozni.

Amúgy a Te számaid pedig a mai világban egy kissé alulbecsültek, hiszen az internettel kibővült a világ és a távolság már nem akkora akadály, mint 20 évvel ezelőtt! Tény, hogy valószínüleg nem Ugandából fog párt találni az illető, de a környezetet már nem kell szük néhány kilométeres távolságban értelmezni!

2015. márc. 9. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!