Miért küldözget a srác félmeztelen képeket magáról?
Nem járunk a sráccal még csak ismerkedünk viszont egyre több félmeztelen képet küld magáról. Nem tudom mit akar elérni csak szórakozni akar velem?
És ezek alapján jól érzem hogy nem komolyak a szándékai??
Azt üzeni ezzel hogy itt van nála a nagymosás ideje, és nincs épp póló amit felvehetne.
Lehet hogy kölcsön is szeretne kérni egyet.
:D
Mert privátban nagy az egója.
Egy jobb buliban csak egy keszeg lenne.
Nézd ez egyszerű, ha neked ez nem jönbe, akkor hozd a tudtára, hogy nem jól kezdett bele! Talán ebből tanul ls a legközelebbi lánynak inkább rózsás fotót küld az ismerkedés alatt!
Te pedig ne keseredj el, van még rajta kívül kb. 3,5 milliárd pasi! Majd megjön a lovagod, akire igazán vágysz!
Nem kell vele foglalkozni!
Kedves pszichológus 9-es! Köszönöm a diagnózist, mert eddig nem voltam biztos benne, hogy normális vagyok-e, de Te végre segítettél megállapítani!
Az irónikus kifejezést nem kell szigorúan szám szerint venni, de gondolom az akinek szólt értette mit is akartam a kissé eltúlzott 3,5 milliárdos számmal a tudtára hozni.
Amúgy a Te számaid pedig a mai világban egy kissé alulbecsültek, hiszen az internettel kibővült a világ és a távolság már nem akkora akadály, mint 20 évvel ezelőtt! Tény, hogy valószínüleg nem Ugandából fog párt találni az illető, de a környezetet már nem kell szük néhány kilométeres távolságban értelmezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!