Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnátok? Ha a pasitok egy bikinis csaj képe alá írná hogy na ez már az öltözet. Egy nyelvnyújtogatós smileyval mondjuk. Vagy ha a barátnőtök egy félmeztelen srác képe alá írná ugyanezt.
Hát én leosztottam, pedig az nem bikinis hanem vmi idétlen pózolós kép volt. Csak ott izélt, hogy megismerkedne ezzel a jóképű fiúval...
De mondjuk az nem zavar, ha egy régi barátját dicséri, hogy jó a kép, szóval attól függ.
angol szóbeli ?:)
De ha exed akkor szard már le...
semmit. írjon amit akar. én is azt írok amit akarok. azért mert mi ketten szeretjük egymást, még nem kell úgy tennünk mintha vakok lennénk és más embereket nem is látnánk ill. nem is lenne véleményünk róluk/a külsejükről.
20L
A 22:04-nek igaza van.
Na és ha ír valamit. Amíg veled jár és nem csal meg azt csinál amit akar nem. Nem azt fogadta, hogy rajtad kívül mindenkit csúnyának fog találni. Vagy igen?
Inkább annak kellett volna örülnöd, hogy annyi szép lány mellett mégis veled van.
Nem a barátodat kellene bűntetned, amiért neked nincs önbizalmad és nem vagy elégedett önmagaddal.
Én nem szoktam ilyeneket csinálni, de ha csinálnék és a kedvesem e miatt elkedezdene veszekedni elgondolkoznék rajta, hogy folytassuk e.
minden szóbeli:)
eléggé elvi kérdés,mert az exem folyamatosan ilyenekkel alázott meg...nem értem h mit kell udvarolni másnak.bízom benne,de nekem nem hiányzik hogy megint elvesszen az önbizalmam,mert elkezdődik ugyanaz,mint a régi barátommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!