Egy orvosnak ki az a felettese aki eltilthatja a hivatás gyakorlásától pl 5 évre?
Nagyon vicces a helyzet, az ántsz , az oep és a kamara is megállapítja h súlyos visszaélést követett el, de mikor ez felvetődik, akkor mindegyik arra hivatkozik h sajnos nem az ő hatáskörük ez.
akkor milyen eü-felügyeleti szerv jogosultsága?
Érdekes, mert az ántsz-re gondoltam. Legalább régebben a háziorvosok oda tartoztak.
A kamara azt hittem, ha kizár valakit, akkor az nem praktizálhat tovább.
Ha pl. kórházban dolgozik, akkor nyilván a kórházigazgató hatásköre, hogy kirúgja.
Illetve bíróság tilthatja el a hivatása gyakorlásától.
Ez a kérdés engem is nagyon foglalkoztat. "Magyarországon" MEGFÉLEMLÍTETT ALKALMAZOTTAK, HATÓSÁGI SZAKSZERVEK ÉS LÁTSZATDEMOKRÁCIA VAN!!!
Nekem ez a tapasztalatom hosszú évek óta - de ez a gondolat a közelmúltban kezdett véglegesen kikristályosodni bennem. Egyáltalán nem hiszek abban, hogy ez valaha is változni fog...
De nem akarom a végtelen kálváriámat leírni, mert csak felbosszantanám magam. Ahogy a bölcs mondás tartja: "Nyugalom a hosszú élet titka".
Nem politizáltam soha és nem is fogok. Mert az én szavam egy fabatkát sem ér...
Üdv: egy középkorú nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!