Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben? 19F
A helyzet az, hogy van egy lány, aki hát 3,5-4 évvel fiatalabb. Én 19 vagyok 5 hónapja, ő 16 1 hónap múlva. Szép lány arcra, tetszik. De ez a korkülönbség zavar nagyon. Igazából már csók volt egy bulin, most kellene találkozni. Szerintem nekem biztos, hogy nem lenne lehetőségem ezen kívül még sok ideig barátnőre, mert sosem erőltetem meg magam és nem keresek párt aktívan soha. Főiskola mellett heti 2-3x szerintem tudnánk találkozni. Attól is félek, hogy én nem szeretnék bele, mert sosem voltam még szerelmes, ő pedig, ha belém szeretne, akkor az nekem is rosszul esne, hogy nem tudom viszonozni.
Még annyit, hogy én szűz vagyok, ő pedig nem. Ezt hiteles információból tudom. Gondoltam leírom.
Életemben is 1 barátnőm volt még, hamar vége lett, mert nem bírtam vele egyszerűen. Ez a helyzet nagyjából, nem tudom, hogy mi legyen, próbálkozzunk vagy ne vagy micsoda.. Amúgy még egyszer találkoztunk, tegnap buliban, ott csókkal köszönt el, de nem beszéltük meg, hogy együtt vagyunk vagy ilyesmi, szóval azt sem nagyon tudom, hogy első találkozásnál puszi vagy csók szájra vagy mi? :D Miért ilyen nehéz ez..? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!