Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert jellemzo ez a mai tinilanyokra? Avagy nekem nagyok az elvarasaim?
16 eves atlagos kinezetu srac vagyok. Annyi az alap elvarasom hogy a lany akivel jarok ne legyen dagadt, ne cigizzen es szuz legyen..nagy keres? Nem tarskereseses kerdes
Masik kerdes: miert van az hogy latok egy szep szimpi lanyt (15-17 eves) es azt latom hogy kapja elo a cigit es szivja. Csak szerintem gusztustalan?
Igy akarnak felnoni, felnottnek mtatkozni. En még egyszer sem cigiztem, szexeltem, nem vagdosom az ereimet, kover sem vagyok, nem egobpl, de szépnek is mondhatom magam
Csak az a baj, hogy itt sok a pawa, es nekik egy nem ribizli lany nem is kell. Ha meg le is szólítanak akkor vagy bunkók, vagy pawak:/
14/L
Kedves 17L
szlamb
es menyjek oda az utcan egy csajhoz oszt szolitsam le? Vissza utasitoak 90%-ban es akkor allnak veled le kommunikalni ha atomhelyes van. Es bizonyara te egy primitiv bunko picha vagy ha mar ugy kezdted a beszededet ahogy..gondolkozz! Lehet jo tanulo vagy de eletkeptelen idiota vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!