Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/3 A kérdező kommentje:
Na szóval van egy srác a sulinkba végzős én másodikos vagyok (gimnáziumba természetesen ) tavaly együtt voltak a barátnőmmel akivel már én azóta nem vagyok joba viszont tele ültetette a fejem a srácrol egy csomó rosszal. Én a fiút nagyon megutaltam ezért de tavaly miután szakítottak elkezedett velem "kötekedni" ami nem tudom hogy csak vicceslodes e vagy komoly mivel olyanokat mond hogy szerelmem meg hogy velem álmodik meg ilyenek de viszont más lányokat is szokott olelgetni de a barátai azt mondják hogy egyiknek se mondja ezeket csak nekem... Eddig én nem akartam semmit tőle sőt utáltam egy - két hete viszont egyre jobban ver a szívem ha ott van most már az ölelése is jól esik a szavai pedig földöntúli örömöt okoznak és haláli féltékeny vagyok ha más lányokkal van... Az én barátaim azt mondják hagyam mivel jövőre úgy is elmegy és nem fog foglalkozni velem de én nem akarom hagyni csak félek tényleg csak húzza az agyam és ki röhögne ha közelednek hozzá... Nem tudom mit csináljak segítenétek?
2015. okt. 23. 21:52
3/3 A kérdező kommentje:
Bocsi csak elrontottam
2015. okt. 23. 21:54
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!