Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthet? (Többi lent. )
Az egyik fiú osztálytársammal, nagyon jó kapcsolatunk van.
Sokat beszélünk, nevetünk, stb.
A másik viszont az, hogy én többet érzek iránta, mint barátságot, ő ezt nem tudja, (nem beszéltem még neki erről, és nem is merekxDD) de ez most szerintem mindegy is:)
Szóval, hogy ezen a héten mi voltunk ketten a hetesek. És ugye a heteseknek a kisszünetekben fent kell maradjanak. A szünet utáni héten is mi leszünk, még 2. napig.
A lényeg pedig, (vagyis hát amiről szólna is a kérdés), mikor kicsöngetnek óráról, egyből odajön hozzám, és nyújtja már a kezét, és azt szokta mondani, hogy: "Xy, szkander?" (A nevemet kimondva, és közben mosolyog.) És ezt nem egyszer csinálta, szünetekben is mikor fennmaradunk, mindig szeretne szkanderoznixDD
Nem is tudom hányszor szkanderoztunk már, rengetegszerxD
Huhh.. na és, amit ma észrevettem:D
Szkander után, miután lenyomt, természetesenxDD
Nem engedte el a kezem.. nem úgy értem, hogy erővel, vagy valami, hanem még úgy simán, finoman, fogta a kezem.
(Mikor ezt észre vettem, én se engedtem el.. :DD)
Nem tudom.. Szerintetek miért, vagy valami..?
Hát.. már ilyesmiket sokszor "jelzett" pl. egyszer tesin így futott hozzám, tátott karokkal, mintha megszeretett volna ölelni...??!!:D Aztán mikor tesin foci volt, védtem ki egy csomó gólt, rúgtam kapufákat, a tanár megdicsért, többiek is, és utána, mikor vége volt, hangosan azt mondta, hogy: "Xy volt a legjoobb!" (és felemelte a pólóját, aztán ebédkor mikor én már befejeztem, csak vártam a barátnőimre, akkor ő elkezdett nézni, de direkt úgy, hogy én is észrevegyemxD És inkább kimentem vízért a kancsóba, mert húúxDD Nem tudtam mitcsinálni:'D Ahogy kimentem akkor is, mikor visszajöttem akkor is, de akkor már mentem. :D Utána "nagyszünetben" fociztunk megint, a barátaimmal, ő is focizott, én picit kiálltam, odajött.
Na szóval az van, hogy szerintetek a kezemet szereti fogni..?
És, hogy szerintetek bejövök neki..?
Első:
Azt hiszem:DD Mert hát nekem, nagyon bejön.. és mondjuk akkor azt, hogy igen.
Második:
Hjuuj:3 Akkor ha legközelebb tipmixezel, akkor azt kívánom, nyerd meg:DD Nagyon felvidítottál. Tegnap rajzon, egy kis ültetés volt. Azért az bennem volt, h jaajj, ültessenek már melléé!!! :DD De nem, mert 2 hely lett köztünkxD Amikor a tanár mondta, én csüccs oda, ő megszólalt, h:"Xy ülj ide mellém!" De a tanár azt mondta neki, jó az úgy, ahogy ő akartaXD)
Öhm.. hát annyira nem vagyok bátoor:// Nem meremxD
De köszi nagyon:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!