Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelenthet? (Többi lent. )

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthet? (Többi lent. )

Figyelt kérdés

Az egyik fiú osztálytársammal, nagyon jó kapcsolatunk van.

Sokat beszélünk, nevetünk, stb.

A másik viszont az, hogy én többet érzek iránta, mint barátságot, ő ezt nem tudja, (nem beszéltem még neki erről, és nem is merekxDD) de ez most szerintem mindegy is:)

Szóval, hogy ezen a héten mi voltunk ketten a hetesek. És ugye a heteseknek a kisszünetekben fent kell maradjanak. A szünet utáni héten is mi leszünk, még 2. napig.

A lényeg pedig, (vagyis hát amiről szólna is a kérdés), mikor kicsöngetnek óráról, egyből odajön hozzám, és nyújtja már a kezét, és azt szokta mondani, hogy: "Xy, szkander?" (A nevemet kimondva, és közben mosolyog.) És ezt nem egyszer csinálta, szünetekben is mikor fennmaradunk, mindig szeretne szkanderoznixDD

Nem is tudom hányszor szkanderoztunk már, rengetegszerxD

Huhh.. na és, amit ma észrevettem:D

Szkander után, miután lenyomt, természetesenxDD

Nem engedte el a kezem.. nem úgy értem, hogy erővel, vagy valami, hanem még úgy simán, finoman, fogta a kezem.

(Mikor ezt észre vettem, én se engedtem el.. :DD)

Nem tudom.. Szerintetek miért, vagy valami..?

Hát.. már ilyesmiket sokszor "jelzett" pl. egyszer tesin így futott hozzám, tátott karokkal, mintha megszeretett volna ölelni...??!!:D Aztán mikor tesin foci volt, védtem ki egy csomó gólt, rúgtam kapufákat, a tanár megdicsért, többiek is, és utána, mikor vége volt, hangosan azt mondta, hogy: "Xy volt a legjoobb!" (és felemelte a pólóját, aztán ebédkor mikor én már befejeztem, csak vártam a barátnőimre, akkor ő elkezdett nézni, de direkt úgy, hogy én is észrevegyemxD És inkább kimentem vízért a kancsóba, mert húúxDD Nem tudtam mitcsinálni:'D Ahogy kimentem akkor is, mikor visszajöttem akkor is, de akkor már mentem. :D Utána "nagyszünetben" fociztunk megint, a barátaimmal, ő is focizott, én picit kiálltam, odajött.

Na szóval az van, hogy szerintetek a kezemet szereti fogni..?

És, hogy szerintetek bejövök neki..?

2015. okt. 22. 20:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet hogy tetszel neki:) Te is adsz neki jelzéseket? Bátorítod?
2015. okt. 22. 20:23
 2/8 Benhb válasza:
A tippmixemet raknám arra hogy bejössz neki. Folyamatosan keresi a testi kontaktust, imponál neked, bókol. Ha ennél több jelet csak ugy adhatna ha egy fél téglával és egy eperrel leüt. Itt már csak annyi a dolgod, hogy megmondod "Tetszel nekem, én is neked?" aztán a többi jön magától.
2015. okt. 22. 20:30
 3/8 anonim ***** válasza:
:D xD XXXDD :DDD
2015. okt. 22. 20:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Nagy esely van ra. Batoritsad, probald minel tobbszor megerinteni, a vallat, kezet stb. :D
2015. okt. 22. 21:07
 5/8 A kérdező kommentje:

Első:

Azt hiszem:DD Mert hát nekem, nagyon bejön.. és mondjuk akkor azt, hogy igen.

2015. okt. 23. 11:50
 6/8 A kérdező kommentje:

Második:

Hjuuj:3 Akkor ha legközelebb tipmixezel, akkor azt kívánom, nyerd meg:DD Nagyon felvidítottál. Tegnap rajzon, egy kis ültetés volt. Azért az bennem volt, h jaajj, ültessenek már melléé!!! :DD De nem, mert 2 hely lett köztünkxD Amikor a tanár mondta, én csüccs oda, ő megszólalt, h:"Xy ülj ide mellém!" De a tanár azt mondta neki, jó az úgy, ahogy ő akartaXD)

Öhm.. hát annyira nem vagyok bátoor:// Nem meremxD

De köszi nagyon:)

2015. okt. 23. 12:00
 7/8 A kérdező kommentje:
Harmadik: Köszi, ez nagyon jó tanács:'DDD XD
2015. okt. 23. 12:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Viszont Facebookon, csak néha ír.. Na jó az igaz, hogy nincs is olyan sokat fenn Facebookon, de mikor fent van, akkor nem ír, csak tényleg nagyon néha..
2015. okt. 23. 19:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!