Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-16 éves fiúk! Szerintetek milyen a tökéletes barátnő?
Figyelt kérdés
Értelmes válaszokat kérek légyszi! :)2015. okt. 19. 21:36
1/9 anonim válasza:
Kuldore: 170cm koruli barna haj, szep barna szemek, atlagos vagy vekony testalkat.
Belso: humoros, ertelmes, erett valamilyen szinten, SZUZ (nem azert mert azonnal meg akarnam dugni, de ha arra kerul a sor jo erzes lenne hogyha en lennek az elso) nem cigizik, nem pial sokat, keveset bulizik, rappet poppot es discozenet kedveli, szereti a sportokat (Focit) es Budapesten lakik mint en. Ha van ilyen jelentkezzen:) 16F
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Pont ilyen válaszra vártam! :D
2015. okt. 19. 21:45
4/9 A kérdező kommentje:
1-es és hány év korkülönbséggel?
2015. okt. 19. 21:54
5/9 anonim válasza:
Aki lesz*p, és lehet b*szni minden irányból. :)
6/9 anonim válasza:
-2 es +1 ev
tahat ha most vagyok 16 akkor 14-17 ig
1es vtam
7/9 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=0KxLpA_OHwI
Én nem is írogatok inkább eszeveszettül.. Ez a szám mindent elmond!:)
8/9 anonim válasza:
Mint én csak épp cicikkel és puncival.
9/9 anonim válasza:
Slender magas nyuszi fogai legyen szőke szeresse a Minecarftot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!