Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jelent valamit?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel sokat szoktam neten beszélni és élőben is ha összefutunk.tegnap este úgy köszönt el hogy jóéjt csá. Ez a csá ez jelent valami "barátzónát" esetleg? Előre is köszönöm a normális válaszokat :)2015. okt. 5. 22:43
1/4 anonim válasza:
Ha írja akkor nem tudod milyen hangsúllyal gondolja, de ha mondja, akkor a hangsúlyra figyelj, nem mindegy hogy mondja
2/4 anonim válasza:
Csak nehogy az ágy után is csá legyen...
"k csá" :D
3/4 anonim válasza:
Az égvilágon semmit sem jelent. De ha szádba vennéd a kukiját, rögtön kiderülne, mi a szitu. Popsiba is fogadhatod.
4/4 anonim válasza:
Én mielőtt összejöttem a barátnőmmel, oda-vissza ment a "csá"-zás.
Más kérdés, hogy mindketten nagyon érdekes személyiség vagyunk :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!