Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek?
Évek óta ismerjük egymást egy fiúval de csak szigorúan barátok voltunk. Mondható jó barátok mert mindent megbeszéltünk. Bármiről eltudunk beszélgetni. Egy ideje éreztem,hogy kicsit furcsa velem de nem igazán törődtem ezzel. Majd pár napja bevallotta,hogy szerelmes belém és,hogy szeret engem. Hírtelen nem tudtam semmit se mondani. Kedves,normális fiú nem olyan aki a lányokkal játszik. Csak van egy olyan probléma amit bevallott nekem,hogy régen néha drogozott és még ritkán most is. Ez ami borzasztóan zavar. Mondta,hogy nagyon leszeretne erről szokni és szeretné ha segítenék neki mert egyedül nem tudja,hogy menne-e neki és szeretné ha mellette lennék.
lányok ti mit tennétek?
19\l
Hogy tudnál rajta segíteni?
Légy az önkontrollja. Szerintem az a baja, hogy nincs ereje huzamosabb időre letenni az anyagot. Itt jönnél be a képbe te, azzal, hogy felügyeled, megkéred, leszidod őt, ha drogozna. Persze mindez akkor működne a legjobban, ha együtt működnétek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!